Fashion TV ще отрази Sofia Fashion Week

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Още с първото си издание, през септември 2015 г., Sofia Fashion Week показа, че е топ модното събитие на годината без аналог до момента в България. Доказателство за това е огромният интерес, който световният медиен гигант –  Fashion TV прояви към второ издание на Sofia Fashion Week.

Екип на световната модна медия ще пристигне в България специално за грандиозния моден форум в края на март. Освен, че ще бъде специален гост, екипът на световната модна телевизия ще отрази и вечерите на Sofia Fashion Week 2016.

Събитието  ще се проведе от 22 до 26 март, на територията на на EFE Hotel Marinela, отговарящ на всички условия за провеждане, на събитие от такъв ранг. EFE Hotel Marinela бе домакин и на първото издание на топ модния форум на годината. Най-добрите ревюта и атрактивни дизайнери/брандове ще бъдат излъчени в няколко поредни репортажа за събитието.

Екипът на  Fashion TV ще отседне в реновирания ЕFE Hotel Marinela и ще има много богата програма, организирана от домакините и организаторите на събитието – Виктория Груп и 359 Моdel & Talent Agency.

Много скоро ще разкрием и останалите изненади, които да очаквате от  Sofia Fashion Week 2016. Моделите и участниците може да видите на официалния сайт на модния форум: www.sofiafashionweek.com

Етикети:
Sofia Fashion Week, България, дизайнери, красиво, красота, мода, модерно, Седмица на модата в София, стил, стилно, събитие