На какво ме научи загубата на Конър Макгрегър от Нейт Диаз

1
Добави коментар
rikikaka8
rikikaka8

Сигурно си чул поне веднъж за Конър Макгрегър в последните няколко месеца. А ако не си, ще чуеш за него днес.

Всеизвестния Конър Макгрегър е голям бъбрец и може да ти се струва, че е самонадеян клоун. Той живее своя ексцентричен живот: кара автомобили като Ламборгини, Ролс Ройс, носи екстравагантни костюми и луксозни часовници. Но в същото време, той е един от най-добрите в това, което прави. Той е боец в UFC. Конър Макгрегър тренира всеки ден като изрод и е отдаден на това, което прави.

Конър е много познат с това, че визуализира всяка своя среща и може да предскаже как ще приключи тя. Той перфектно визуализира как се бие с опонента си на октагона.

Но на последното събитие UFC 196 нещата се случиха по по-различен начин за Конър. Този път той сгреши, беше на грешната позиция.

След може би нелепата загуба в мача срещу Нейт Диаз интернет гръмна. Ако си чел различните коментари под видео клиповете след мача веднага ще видиш, че много хора не харесват Конър Макгрегър. Толкова много хора са коментирали последния сблъсък на “Малкия Леприкон”, че може би е време той най-сетне да млъкне.

Аз лично изключително много харесвам Конър Макгрегър. Мога да кажа, че съм негов фен и исках много да победи Нейтън Диаз.

Интересното е, че хейтърите на Конър не виждат неговия огромен успех. Ако набързо напишеш в Гугъл – “черти на успешните хора” и ще видиш различни статии от сорта: “8 черти на успеха на…”, “чертите на успеха за….” и така нататък. Важното е, че Конър се вписва във всяко едно от тях.

Той доказа на много хора, че грешат. Гледали сме негови клипове в интернет, където тренира като звяр. Със сигурност можем да го наречен един успешен човек. Определено не исках да загуби този мач. Но, в интерес на истината ми беше интересно как би реагирал, ако евентуално загуби свой сблъсък.

Но ето как отново ме грабна с това, което каза след загубата от Нейтън Диаз:

Колкото по-голям човек си, толкова повече удари понасяш. Аз се уча от това и ще се върна по-добър на ринга. Точно в момента ще се прибера и ще отпразнувам срещата. Преживях толкова много истерични моменти и този момент беше един от тях. Ще празнувам, вие също трябва да го отпразнувате. Трябва да празнуваме всички несгоди, защото те ни карат да растем и да ставаме по-силни.

Запази този цитат за някой труден момент от живота ти. Сигурен съм, че може да ти помогне. Нещастието е това, което ни оформя. Без предизвикателства няма да има прогрес. Времена като тези ни карат да седнем долу и да анализираме случилото се. Важно е да си помислим как сме сгрешили и какво можем да направим от тук нататък. Гарантирам, че в следващия случай няма да направиш същата грешка.

Благодаря ти, Конър Макгрегър за това, че не ме разочарова и че успя да ме мотивираш.

Коментарите са ми религия!