ALCHEMIST RESIDENCE PHILIPPOPOLIS – ЛУКСОЗЕН ХОТЕЛ в с. БЕЛАЩИЦА до ПЛОВДИВ

2
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Хотел-ресторант Алхимика – Алхимик Резиденс Филипополис

Само на няколко километра от Пловдив, в полите на Родопите, се намира с. Белащица, а там е разположена луксозния хотел Alchemist Residence Philippopolis. Този хотел е всичко, което човек може да пожелае – изящно обзаведени стаи и апартаменти, луксозен ресторант, предлагащ гурме ястия, СПА център за пълен релакс, ексклузивен клуб, а персоналът в хотел Алхимик се грижи за своите гости и осигурява възможно най-доброто обслужване.

Хотел Алхемист Резиденс организира фирмени мероприятия, т.н. бизнес туризъм, винен туризъм, отдава автомобили под наем и велосипеди за любителите на природата. Всички предлагани услуги са насочени към гостите на хотела за постигаме на максимално добро настроение!

Белащица е село, по-известно като пловдивския Бевърли Хилс, а Резиденцията на Алхимика се намира в най-новата му част. Хотелът е създаден специално за Вашето удобство и комфорт. Всички апартаменти са луксозно обзаведени и предлагат величествена гледка към родопи и Пловдив. Независимо от Вашия избор на стая, престоя в хотела ще бъде приятен и комфортен!

Храната в Ресторант Алхемист е не просто храна, а път за постигане на физическо и духовно удоволствие. Екипът на ресторант Alchemist Residence твори здравословна кухня, чиято мисия е да достави върховната наслада на сетивата. Кулинарните специалитети тук се отличават с вкусови качества от най-високо ниво и неподправен, естествен характер. Всеки продукт е високо ценен заради неговите особености и индивидуални специфики. Храната се приготвя така, че да се подчертае и изтъкне нейната неповторима същност.

Резиденция Алхимик Филипополис разполага с гурме ресторант, тапас бар, витаминен бар, Wellness, SPA и Fitness, барбекю, детски кът, плувен басейн … Всичко, което Ви е необходимо.

Резиденция Алхимика Ви очаква и ще се погрижи за Вашия комфорт!