B2N отваря работилница за триизмерен печат в Пловдив

4
Добави коментар
ivyanaaa
ivyanaaa

B2N (“Би Ту Ен” ЕООД), занимаваща се с дейности в областта на архитектурно проектиране, консултантски услуги и предлагане на българския пазар на всичко свързано с 3D технологиите – 3D принтери, 3D скенери, софтуер, консумативи и услуги, отваря врати на новата си работилница в Пловдив.

Дружеството вече разполага с изложбени зали в София и в Пловдив, които предлагат голямо разнообразие от технологии на принтиране и сканиране.

Прочетете още: Инженеринговият софтуер – все по-разпространен и достъпен

На място всеки ще може да превърне идеитe си в реални физически обекти или да избере най-добрия 3D принтер за бизнеса си. Много компании и дизайнери вече работят с 3D принтирани обекти при създаването на прототипи или при реализирането на своите проекти, допълват от фирмата.

„Пловдив се утвърждава като индустриален и културен център на България и все повече български и чуждестранни фирми виждат потенциала му. Това е и причината B2N да избере града за следваща точка за разпространение на 3D технологиите и материалодобавящото производство в България“, посочват от компанията.

Официалното откриване на новото творчески пространство е на 23 март 2016 г. от 18 часа на ул. „Железарска“ 18 в Града под тепетата. Собственикът на компанията Боян Пехливанов обявява, че от 24 март до 27 март ще има дни на отворени врати на работилница и посетителите ще могат да се запознаят с приложението на 3D технологиите в различни индустрии.