Продавам СПЕШНО НОВ запечатан лечебен матрак тянши model :TQ Z11 tiens

3
Добави коментар
d_b_g_
d_b_g_

СПЕШНО : ТIENS 100% ОРИГИНАЛЕН РЕВОЛЮЦИОНЕН ЗДРАВОСЛОВЕН МАТРАК на световноизвестната марка ТЯНШИ (има си всички щампи и стикери и тн.) ЗДРАВОСЛОВЕН МАТРАК Чисто нов с гаранция неразпечатван.
Матрака е чисто НОВ оригинален продукт на фирмата tiens купуван е от официалните представители за България от фирма tiens bg. неразпечатван, както си личи по снимките и никога не е бил отварян. Подарък ми е за сватбата, единствената причина да го продавам е, че парите ми трябват спешно.
Разполагам само с 1 брой. Цената на матрака в магазина е 2400лв. Цената на която го предлагаме е на половина от тази в магазина.

Препоръчва се за:

Нуждаещите се от подобряване качеството на съня си
Хора в състояние на полу-здраве
Желаещите да подобрят качеството си на живот

Базирайки се на Традиционната китайска медицина и теорията за основните и второстепенни енергийни канали Здравословният матрак съдържа енергийни звезди, които високоефективно и едновременно излъчват магнитна енергия, инфрачервена енергия и аниони, така че клетките на тялото се магнетизират, зареждат и насищат с кислород. Здравословният матрак TIENS балансира биологичното магнитно поле на човешкото тяло, облекчава умората, подобрява съня, подсилва имунитета и подпомага другите здравословни функции на тялото.
Здравословният матрак TIENS е изграден от една уникална шест-слойна компактна структура:
Първи слой: Триизмерна жакардова трикотажна материя
Създава усещане за мекота и изглежда приятно, осигурявайки комфорт и без никакво статично електричество за човешкото тяло.
Втори слой: Анионен акупунктурен памук
В този слой се използва рядко срещаният и естествен турмалин, който е смлян на прах и обработен с високотехнологични текстилни
технологии, като същевременно излъчва голямо количество аниони и далечни инфрачервени лъчи.
Трети слой: Енергийни звезди TIENS
Патентованите енергийни звезди TIENS успяват да излъчват непрекъснато магнитно поле, далечни инфрачервени лъчи, аниони и други биологични енергийни фактори, дори и без употребата на топлинен източник или търкане с натиск. Този слой на енергийния матрак TIENS е обсипан с енергийни звезди, всяка от които излъчва енергия и е свързана с останалите, за да бъде гарантиран постоянният и подсилен ефект от тяхното действие.
Четвърти слой: Обикновен памучен плат
Този слой служи да фиксира здраво слоят, обсипан с енергийни звезди TIENS.
Пети слой: Бамбуков въглен
Посредством специална технология прахът от бамбуков въглен се разпръсва равномерно в текстилните нишки. По този начин той ефективно абсорбира и улавя вредните елементи, витаещи във въздуха, като същевременно премахва миризмите на формалдехид, сулфид, метилалкохол, бензин, фенол и други вредни субстанции.
Шести слой: Раиран памучен плат
Използването на раиран памучен плат като основен слой предотвратява износването и хлъзгането на продукта. Освен това,
молците не обичат памука и не снасят яйцата си в него, което подсилва дълготрайността на матрака.
model : TQ Z11 tiens за повече информация отностно модела можете да видите в гугъл като напишете модела . Цената навсякъде по света е около 1400$.