Маги Желязкова сгодена. Ще вдига сватба! :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: Love style

 Моделът Маги Желязкова показа годежния си пръстен от приятелят й Георги Сидеров.

„Това е първият годежен пръстен, който получавам, и ми е изключително скъп“, казва Маги пред списание „Love style.

 

Тя получила бижуто по време на фотосесия за коледната корица на изданието, но тогава от суеверие не искала да разкрива тайната. Докато Маги снимала, любимият й видял, че в хотела има магазин за бижута. Отишъл и купил пръстена съвсем спонтанно, но решението да се сгодят бил взел отдавна.

 

Когато децата ни разбраха, че сме се сгодили с Георги, много се зарадваха. Казаха ни: „Да не ни забравите за подписването. Искаме да присъстваме!”. „Разбира се, че няма да направим това без тях. Децата ни имат приятелски отношения и са най-важното нещо в нашата връзка, винаги сме ги поставяли на първо място”, обяснява Желязкова.

 

Жоро пък разкрива, че сватбата им може да стане до края на годината, но преди това искат да си купят жилище.

 

„Ще бъде вечерен купон с най-близките ни приятели, с много музика и танци. Най-вeроятно ще е градинско парти. Булчинската ми рокля със сигурност няма да е помпозна. Може би ще е дълга и секси, по тялото”, издава Желязкова.

 

Тя и Жоро обаче не искат да имат общо дете, а да се наслаждават на времето си заедно. Маги има син, а той – дъщеря и син от предишните си връзки.

 

Любовта им била от пръв поглед. Желязкова е категорична, че нито тя е разделила годеника си с бившата му съпруга, нито той нея с бившия й мъж.