Николета Лозанова краси корицата на пилотно списание за стилисти YOU България

3
Добави коментар
intersalon.it
intersalon.it

Дебютът на „YOU България“ ще е на 25-ия Италиански фестивал на красотата в Пловдив.

Изкусителната брюнетка Николета Лозанова е първата родна звезда, която позира за корицата на пилотния брой на специализираното списание за фризьорство „YOU България“.

Със своите визия и изразителност пловдивчанката впечатли екипа на италианския издател Марко Петрели и ще краси и пролетния брой на списанието на Апенините, обявиха родните издатели от „Christian of Roma“.

Списание „YOU“ излиза в 25 държави, а появата му у нас съвпада със старта на 25-ия Италиански фестивал на красотата и прическата, който ще е от 1 до 3 април в палата 2 на панаира в Пловдив.

Романтичната нова визия на Николета Лозанова е създадена от стилиста Венелин Кондаков и гримьорката Джулия Ангелова. Излъчваните от ослепителната телевизионна водеща женственост и загадъчност са уловени в кадрите на фотографа Костадин Кръстев – Коко и са заснети в Киноцентър „Бояна“.

Като лице от корицата на първия брой на „YOU България“, в интервю за стартовия брой на списанието от 300 страници, Николета Лозанова разкрива интересни подробности от професионалния и личния си живот. Луксозният моден журнал е аналог на италианското списание „YOU“, което на Ботуша е своеобразен двумесечен официоз на най-големия на Апенините форум за фризьорство „Hair & Beauty Show“.

У нас списанието ще излиза два пъти годишно през април и октомври за двете издания на Италианския фестивал на красотата и прическата в Пловдив и в София.

Промоцията на „YOU България“ ще е на 1 април от 20.30 часа в най-голямата дискотека на Балканите – клуб „Галакси“. По червения килим там ще дефилират представители на родния хайлайф, повечето от лицата на „Christian of Roma“ през годините като певицата Андреа и танцьора Алфредо Торес, чуждестранни стилисти, а водещи на купона „Red Party“ ще са Ива Екимова и Руслан Мъйнов.

Стилистите на „Christian of Roma“ са подготвили шоу-спектакъл и на сцената ще покажат как косата може да изглежда секси, модерна, луксозна и здрава с ползване на продукти на прочути марки като „Alfaparf“, „BES“, „Rolland“ и „Sexy Hair“.