Превоз на Мебели и Багаж за София и Страната

1
Добави коментар

Предстои ви преместване на жилище или офис? И може би вече вече търсите надеждна фирма за превоз на мебели и багаж? Значи сте попаднали на точното място. Ние от Транспортни Услуги София разполагаме с всичко необходимо за пренасянето на вашето имущество в София или страната. Една от основните ни дейности е превоз – пренос на лични вещи и обзавеждане за фирми и физически лица. Извършваме частично и цялостно преместване на имущество с различни по обем превозни средства – бусове и камиончета с падащ борд с обем от 12 до 20 кубични метра.

Гордеем се с нашия екип от опитни хамали, който е винаги в готовност да посрещне вашите нужди дори ако ние се обадите в последния момент. Независимо дали става въпрос за превоз на един диван или пренасяне на цяло домакинство с опаковане и де-монтаж на мебели, винаги може да разчитате на нашия сигурен екип, който няма да ви разочарова.

Можем да Ви предложим гъвкави оферти с различна цена за превоз и преместване в зависимост от вашите нужди, изисквания и бюджет. Предлагаме Безплатен оглед на място – при по мащабно пренасяне при който изготвяме оферта с крайна цена. 

Разбира се ако имате по-малко вещи за превозване или пренасяне можем да ви дадем точна цена още по телефона.

Ние от „Транспортни Услуги София“ ви гарантираме качествено и бързо обслужване на добри цени независимост от вида на желаната от вас услуга. Потърсете ни на тел. 0885 714 966 и ние ще ви предложим възможно най-добрия вариант в зависимост от вашия конкретен случай.