Модните тенденции при полите пролет/лято 2016

20
Добави коментар
efrea
efrea

 

Вече се запозна с модните тенденциите при една от най-женствените дрехи, а именно роклята. Дойде моментът Ефреа да обърне внимание и на друга дреха, която също е предпочитана от много жени през пролетта и лятото. В следващите няколко реда Ефреа ще те запознае с тенденциите при полите за сезон пролет/лято 2016. В последните години сякаш  полите в известен смисъл бяха позабравени от световните модни дизайнери, но този сезон те са един от акцентите на всички модни подиуми.

И така, през пролет/лято 2016 модните къщи ни предлагат голямо разнообразие от цветове, кройки, материи, текстури и щампи при полите. А в efrea.com можеш да откриеш не само най-модерните, но и най-комфортните и правилни поли за теб.

 Ефреа е готова да ти представи последните тенденции при полите…

Поли тип тромпет.

Това е  най-популярният тип пола през сезон пролет/лято 2016. Тези поли перфектно очертават бедрата, но и долната част на краката, като придават свобода на движението. Полите тип тромпет са подходящи както за официални поводи, така и за офиса. 

Ефреа също е подготвила страхотни предложения за теб. С пола Rusalka и пола Petunya ще бъдеш в крак с модните тенденции и през пролетно-летния сезон.

Поли тип прегърни ме.

Това безспорно е една от най-силните тенденции сред дамските поли за сезон пролет/лято 2016. Кожата, ресните, оригиналните принтове са предпочитани от много дизайнери за този тип пола. 

 Уникална, подчертаваща женствеността пола Talia само в efrea.com

Разкроени поли.

При разкроените поли разнообразието е също голямо – те могат да бъдат с А-силует, тип камбанка, тип лале. Материите са предимно тюл и шифон. 

Само Ефреа може да ти предложи стил и качество. С пола Carly и пола Cortnie ще се чувстваш комфортно както в офиса, така и докато си на приятна пролетна разходка

Асиметрични поли.

Това е друга тенденция за този сезон, която не отстъпва своите позиции още от изминалата година. Освен, че са модерни, тези поли са и много оригинални и красиви. 

Правите поли и полите тип молив загубват в известна степен водеща позиция през този сезон. Но въпреки това те присъстват в модните тенденции и са все така предпочитани от работещите жени.

Едни от най-желаните поли в efrea.com са именно правите и полите тип молив. Искаш да бъдеш елегантна, стилна и женствена … довери се на Ефреа в твоя избор.

Пола върху друга дреха.

Това е абсолютно нова тенденция. Полата по-скоро наподобява наметало и може да се носи върху панталон, рокля или върху друга дреха. Много интересна тенденция, която можем се забелязва при много от световните модни дизайнери.

Дължина

Когато става въпрос за дължината при полите повечето дизайнери са избрали миди или дължина до коляното или малко под него. Може да е изненада, но точно тази дължина е подходяща за повечето жени, изключение правят високите и по-пълни жени. Формата на полите с тази дължина също може да бъде много разнообразна. 

Волани и панделки.

Както вече знаете това са едни от най-популярните елементи при дрехите през сезон пролет/лято 2016. Полите, при които присъстват тези елементи излъчват истински разкош.

Ефреа ти предлага едно наистина кокетно предложение с волани. 

Ресни

Докато някои тенденции се променят всеки сезон, други остават непроменени – чудесен пример са ресните, които вече няколко сезона са сред най-актуалните елементи на всеки световен моден форум. Ресните са тенденция, която е покорила целия моден свят, разбира се, не е пропуснала и полите. Някои от дизайнерите експериментират като залагат на рипсено кадифе, прежда и други материи на пръв поглед нетипични за сезон пролет/лято.

Материи.

Класически велур, деним, лурекс, плетиво, както и съчетанието на няколко материи са сред топ тенденциите при полите. Много дизайнери са съчетали кожа с шифон, плетиво с кожа, деним с тюл .

Ефреа няма да те разочарова и този път, защото е подготвила за теб страхотни предложения от деним, а що се отнася до полите отново няма пропуск с уникалната пола Elora.

Въпреки разнообразието от материи лидер и сред полите е кожата, която се появява в голямо цветово разнообразие. 

Не просто женствена, а истински секси – пола Мanana e свежото кожено предложение от Ефреа.

Плисираните материи са също голям хит през сезон пролет/лято. Това, което ги прави интересна и предпочитана тенденция са свежите цветове.

Цветовете.

Както вече знаеш цветовете през този сезон са много разнообразни, това не е по-различно що се отнася до полите. Предпочитани са ярко червено, синьо, лилаво, оранжево, жълто, розово, зелено, но и бежово.

Харесват ти ярките и свежи цветове – довери се на efrea.com и избери пола Prince. 

Принтове.

Геометрични, животински, абстрактни и футуристични мотиви са сред най-актуалните, когато става въпрос за поли. Разбира се и тук съществува възможността за комбиниране на различни принтове, например геометрични и флорални или пък животински с растителни мотиви.

Модните тенденции този сезон са наистина много свежи и женствени. Цветният принт продължава да бъде все така актуален, ето защо и Ефреа ти предоставя страхотната възможност да бъдеш модерна и стилна по всяко време…

Мотото на сезон пролет/лято 2016 е свобода и това се забелязва във всяка дреха. Полите, разбира се, са подходящи за всеки сезон, но именно през този, те са повече от предпочитани. 

През този сезон световните модни дизайнери предлагат голямо разнообразие от поли. Кройките, цветовете и материите са разнообразни, така че да успеят да задоволят всеки вкус.

Почувствай свободата като се довериш на efrea.com в своя избор на пола и бъди в крак с последните модни тенденции.