Как да започнем безплатно да копаем дигитална валута ~ Надомна работа

3
Добави коментар

В предната статия ви обясних как безплатно да започнем да събираме биткойни. Чудесно, вече сте започнали. Тук е мястото да обясня, че дигиталната валута (криптовалутата) отдавна вече не е ограничена само до биткойн (BTC). След изобретяването на първата криптовалута последва изобретяването на много други. Предполагам, че болшнството от хората вече вярват, че криптовалутата е валутата на бъдещето. За съжаление биткойните ще свършат, точно когато бъдат добити 21 000 000 от тях и който добил добил. Затова е хубаво от сега да обърне по-голямо внимание на другите.  И така видове криптовалути:

Литкойн (LTC), догекойн (DOGE), дашкойн (DASH), унокойн (UNO), блеккойн (BlackCoin), монерокойн (MONERO), етер (ETHEREUM) и още много, много други бяха изобретение в следствие появата на първата дигитална валута биткойн. Особено печеливш и популярен напоследък е етерът ETHEREUM.

Тук ще ви разкажа за сайтовете, които ви дават възможност да започнете да добивате (копаете) дигитална валута без вложения на лични средства. Като за начало е нужно да знаете, че за добиването на дигитална валута е необходима компютърна мощ. В началото, когато трудността по добиването и не беше още чак толкова висока, доста хора си я копаеха сами от личния компютър с помощта на мощни видеокарти. Днес това е почти невъзможно, защото трудността на добива е много висока и точно с тази цел се създадоха много ферми (cryptocurrency mining farms).  Няма никакъв смисъл ние да се опитваме да се сдобиваме с криптовалута от нашите компютри, добитото няма дори да ни покрие сметките за ток, да не говорим за амортизацията на процесори и видеокарти.

Затова започвайки да се занимавам с бонус бикойн крановете попаднах на тези сайтове, които предлагат като бонус мощ за копаене на криптовалута. Тези за които ще говоря в тази статия са на принципа скрипт и не изискват задължителни лични инвестиции. Всички те ви дават бонус под формата на dogecoin (DOGE), която да обмените в мощност и така да започнете вашият добив.  Естествено за всяка една валута, която смятате да добивате ще ви е нужен отделен портфейл, няма универсален. В предната статия ви показах как да си създадете биткойн портфейл, за всяка една от всички останали можете да намерите в официалните им сайтове как да си направите портфейл. Добивът започва след като обмените мощност, изберете валута и цъкнете на бутона mine срещу нея.

Ето първият безплатен скрипт майнър:

Дава 1500 догекойн безплатно, които трябва да обмените в CLD (мощност),и всеки ден бонус за логин по 10 догета. Ще намерите мястото за обмяна след регистрация във вашият личен кабинет горе в ляво, обозначено е с монетки. Разбира се, ако желаете можете и да инвестирате средства, но аз лично не ви го препоръчвам, тези сайтове не са много сигурни и както плащат днес, утре може да ги няма.

Какво правя аз? Освен бонус биткойн крановете съществуват и бонус доге кранове. Аз ползвам един от тях, чрез него събирам от 100 до 300 монети доге седмично, които инвестирам в скрипт майнърите. Ето го крана: http://freedoge.co.in/, а догекойн портфейл можете лесно да си направите тук: https://dogechain.info/

Ето този е вторият скрипт майнър, който ползвам. Най-доброто при него е, че дава възможност да се добива етер ETHEREUM.

Този дава 2000 безплатни доге за регистрация и 15 доге дневно бонус за логин. Обмяната за мощност CLY става по същият начин, както и при горния сайт. Пак по същият начин става и започването на добив на валута.

Третият майнър скрипт аз лично много го уважавам защото е доста по-щедър от предните два:

Той дава направо 5 TeraX (мощност), с които направо започвате да си добивате ваша валута. При него се добиват само 4 вида валути BTC, LTC, DOGE, и най-странното направо долари $ USD. И аз се зачудих как е възможно това. Те обясняват, че направо се осъществява продажба на алткойни (ALTCOIN) друг вид криптовалута, която можете да си теглите директно в портфейл Perfect Money или най-сладкото в Payeer.com. Payeer от скоро предоставят възможността човек да си поръча дебитна карта MASTERCARD, която ви я изпращат директно на домашния адрес и с нея можете да си теглите парите от всеки банкомат. И това, ако не е чудесно?

Ето това са моите предложения как още днес да започнете безплатно да добивате криптовалута. Успех на всички, но моля послушайте ме не влагайте лични средства освен от фоцетките (бонус кранове).

В следващата статия ще ви разкажа за сериозните майнинг ферми, които няма да скамнат или изчезнат, но за тях се изискват инвестиции.

Posted in: Безплатни биткойни