Популярни гей двойки – втора част / Всичко за живота на звездите – интервюта, горещи истории, пикантни случки – Блясък

17
Добави коментар
irraa
irraa

След като ви представихме някои от най-популярните гей двойки жени, на ред са мъжете. Броят на известните гей любовници от мъжки пол сякаш е по-голям от тези на жените. Това е така, може ни защото в обществото гейовете са по-открити и не се притесняват да покажат, че предпочитат да прекарат живота си с мъж до себе си, пред това да бъдат с дама.

Елтън Джон и Дейвид Фърниш Поп легендата Елтън Джон е заедно с половинката си Дейвид Фърниш от 1993 г., но за много хора те са заедно сякаш цял живот. Вече едва ли някой си спомня за личния живот на британския изпълнител преди срещата му с канадеца.

Още през 1976 г. Елтън Джон разкрива пред американско списание, че е бисексуален. Той дори е бил женен за немкинята Ренате Блауел, с която се подписват на празника „Свети Валентин” през 1984 г. Двамата обаче се разделят след четири години. След което Елтън Джон среща любовта на живота си Дейвид Фърниш. 

Елтън Джон и Девид Фърниш бяха първата двойка във Великобритания, които решиха да се венчаят след като в страната на кралица Елизабет бяха разрешени еднополовите бракове. Двамата си казаха да на 21 декмври 2005 г. на скромна церемония, пред своите родители, най-близки приятели и кучето на Фърниш – Артър. Двамата обаче направиха пищно тържество в имението Беркшайър, което им струва скромните 1 млн. лири. 

Джордж Майкъл и Кени Гос Певецът Джордж Майкъл и партньорът му – бившия треньор на мажуретки Кени Гос,  са заедно от 1996 г. Двойката има домове в Далас и Лондон, а Кени е заедно с Джордж на всяко негово участие и концерт. През ноември 2005 г. дори се заговори, че Джордж Майкъл и Кени Гос ще се венчаят в Лондон. Това обаче е посрещнато с неодобрение, затова двойката решава да отложи събитието.

Макар още от началото на музикалната си кариера из тези среди да се говори, че Джордж Майкъл е гей, той дълго време отрича това да е истина. Той дълги години твърди, че е хетеросексуален. През 1991 г. певецът започва връзка с Анселмо Фелепа, когото среща на концерт в Бразилия. Двамата са заедно две години, след което Флепа умира от СПИН. Именно на него е посветена и песента Jesus to a Child.

През 2007 г. Джордж Майкъл признава, че дълго време е пази в тайна факта, че е хомосексуален, тъй като не е искал да притеснява майка си. Как щереагира майка му обаче явно не го е притеснило през 1998 г., когато беше арестуван за непристойно поведение в тоалетна. Джордж Майкъл плаща глоба от 810 долара и му е наложен обществено полезен труд в рамките на 80 часа.

Нийл Патрик Харис и Дейвид БурткаАктьорите Нийл Патрик Харис и Дейвид Буртка са заедно от 2004 г. Слуховете, че двамата имат връзка, след участието на Дейвид в сериала „Как срещнах майка ти” – сериал, в който партньорът му Нийл е сред големите звезди. Малко след като започва да се говори за двамата Харис решава „да излезе на светло” и заявява пред списание „Пийпъл”, че е гей, а малко по-късно признава и за връзката си с Буртка.

Двамата обаче за първи път се появяват публично заедно през 2007 г. ма церемоният по връчването на наградите „Еми”. От тогава няколко пъти са стъпвали рамо до рамо на червения килим, а през 2008 г. дори правят дует на сцената на Бродуей.

Ти Ар Найт и Марк КорнелсънЗвездата от хитовия сериал „Анатомията на Грей” Ти Ар Найт и половинката му Марк Корнелсън са заедно от началото на 2008 г. Двамата имат 16-годишна разлика във възрастта  в полза на Найт, но това явно не ги притеснява. „Ние се обичаме, а и Марк е страхотно момче”, споделя звездата от „Анатомията на Грей”.

Ти Ар Найт призна, че е хомосексуален чак през 2006 г. Тогава из медиите плъзнаха слухове, че той е гей, след като стана ясно, че на снимачната площадка на сериала е станал конфликт относно сексуалността му. Тогава актьорите Патрик Демпси и Исая Уошингтън започват кавга, защото Исая нарича „педерас” свой неназован тогава колега. Малко по-късно Уошингтън се извинява публично за думите си.

След този инцидент Ти Ар Найт заявява, че е гей в интервю за списание „Пийпъл”.

Стивън Гейтли и Анди Каулес Стивън Гейли беше сред любимците на тийнейджърките през 90-те години на миналия век, тъй като беше част от бойбандата Boyzone. Момчетата пожънаха огромен международен успех, а хиляди фенки мечтаеха да се докопат до момчетата.

Именно заради милионите си почитателки, продуцентите на групата решили да запазят в тайа сексуалната ориентация на Стивън Гейтли. Той дълги години не признава, че всъщност е гей. 

Стивън заявява открито, че е хомосексуален през 1999 г. Той решава да признае, тъй като се разбира, че бивш охранител на групата е на път да продаде историята чрез книга за бойбандата. Тогава Гейтли е на 23 г.

Днес Стивън Гейтли е омъжен за бизнесмена Анди Каулес. Двамата се запознават, благодарение на близките си приятели Елтън Джон и Дейвид Фърниш. Първо певецът и бизнесменът се вричат един на друг на кратка серемония в Лас Вегас през 2003 г. След като браковете между еднополови бива разрешен във Великобритания, те се венчаят през 2006 г. на скромна церемония в Лондон. 

Новини за Джордж Майкъл
Интервюта с Джордж Майкъл