Превоз на Мебели и Багаж София – Варна

2
Добави коментар
yanita12
yanita12

Превоз на Мебели и Багаж София – Варна

Хамали Престо предлага редовен превоз на мебели и багаж от София до Варна и обратно към столицата на добри цени. Извършваме ежеседмичен транспорт по това направление включително и до по-големите градове като: Троян, Габрово, Севлиево, Велико Търново, Търговище и Шумен.

Можем да Ви предложим частично или цялостно преместване на имущество с демонтаж и опаковане на мебели от нашите опитни хамали.

В зависимост от обема на заявката (количеството на багажа) можем да ви предложим превоз със закрит товарен бус или камионче с падащ борд с обем на товарните помещения от 12 до 20 куб.м3. и товарен капацитет до 1800 кг. Или по просто казано събиращи от едностаен до 3-стаен апартамент на едно зареждане. Индивидуален или групажен превоз на вещи на цени по договаряне.

Цените определяме в зависимост от: количеството на вещите,  желаната дестинация и дали ще ползвате услуга преместване с хамали.

 

Примерни цени за превоз София – Варна

 

Превоз с бус – 12 куб.м3 от София до Варна – 420 лв. за 1 курс.  

 

Превоз с камионче с падащ борд 20 куб.м.3 на цена – 500 лв. за курс.

 

При наличие на втори или трети  клиент в тази посока цена може да падне до 200 лева за доставка на едро габаритни сглобени мебели. Предлагаме комплексна услуга преместване с хамали по желание на клиента на цени по договаряне. 

Очакваме вашите въпроси всеки ден на тел. 0876 123 386, Хамали Престо.