Малена – магазин за сутиен лята чашка сутиени втора кожа Сиелей Sielei сутиени твърди чашки за голям бюст 2506 сутиен

3
Добави коментар

2506 сутиен втора кожа с банели, тип лята чашка, изработен от мек микрофибър, гладка чашка, подходящ за носене под тънки/ прозрачни дрехи, произведен от италианската марка за дамски сутиени Сиелей/ SIeLEI. Продуктът е с раирана, но сравнително плътна и мека задна част/ колан на сутиена; регулиращи се презрамки по цялата дължина, които са плътни, но и с нормална ширина. Сутиенът е подходящ за голям бюст и може да се носи от дами във всякаква възраст. 

Състав: Раирана тъкан – 78% полиамид, 22 еластан; Подплатяване/ вата – 91% полиестер, 9% еластан

Продуктът е предназначен само за ръчно пране ( при пране на пералня препоръчваме поставяне в торбичка за пране и пране на максимум 30 – 40 градуса с максимум 400-500 оборота ); не може да се третира с препарати, съдържащи хлор или да се избелва с кислород; не бива да се суши в сушилня; не бива да се глади; не бива да се чисти химически или да се подлага на влажно химическо чистене.

Продуктът е наличен в Магазин „ИВАН ВАЗОВ“ – ГР. СОФИЯ. Оставете съобщение или звъннете на тел. 0886 106 308 при желание за проба в Магазин „СВЕТА ТРОИЦА“ – ГР. СОФИЯ.