Настъпва новолуние. Време е за желания! :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: google

Хората от край време са се доверявали на фазите на луната, за да привлекат в живота си просперитет и благополучие. В това отношение новолунието е най-благоприятната фаза, тъй като се вярва, че именно тогава енергиите се комбинират по такъв начин, че да сбъднат дори и най-съкровените ни желания.

 

Вярва се, че новолуние е най-добрият период за стартиране на нови проекти и начинания, тъй като тогава Луната повлиява растежа, понеже самата тя започва да расте.

 

Утре, 7април 2016 г. в 14.25 българско време настъпва новолуние в знака на овен.

 

Новолунието е време, за формулиране на желания. Най-силните часове за това са първите 8 часа след.

 

Препоръчват се най-много 10 желания изписани на ръка от областите, управлявани от Овен:

 

Ново начало

Концентрация

Невинност

Независимост

Смелост

Лидерство

Оцеляване

Инстинкти

Честност, отстояване на себе си

Поемане на рискове

Разчитане на себе си

Зачитане на другите

Здраве в областта на очите, главата

 

От древни времена хората предпочитат новолунието, за да извършват ритуали за пари, за любов, сбъдване на желания.

 

Желания

 

Как действа ритуалът? Формулирайте много точно и конкретно какво искате като се стараете желанието да е кратко и достатъчно ясно.

 

След което го напишете на листче и прекарайте поне 15 минути насаме с мислите си, в които си визуализирате колкото може по-конкретно как то се сбъдва. Много е важно да го почувствате с цялата си същност. След което сгънете листчето с желанието си и го приберете на сигурно място, където никой друг освен вас да не може да го види.

 

Можете да го изгорите, когато желанието ви се сбъдне.

 

Богатство, пари

 

Ритуалите за богатство и пари също е добре да се правят по новолуние, за да имат ефект. Вижте един от най-древните методи за привличане на финансово благополучие към дома.

 

За целта трябва да напълните с вода стъклен съд и в нощта на новолуние да го оставите да се зарежда на прозореца на спалнята ви. Сутринта измийте лицето и ръцете си с водата като в същото време си наричате през идващите дни да напълните портмонето си с пари така, както се пълни луната.