Героите на „Книга за джунглата“ помагат на семейства в нужда

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Любимите герои от „Книга за джунглата“ се нареждат сред Празничните герои, като приходите от продадените билети за специална благотворителна прожекция на най-новото зрелищно приключение на Дисни, ще бъдат дарени за великденската кампания на Holiday Heroes (http://holidayheroes.bg). Специалната прожекция на субтитрирана версия на „Книга за джунглата“ ще се проведе на 20 април, 18:45, Cinemа City Mall of Sofia на бул. Александър Стамболийски 101. Билети могат да бъдат закупени само на касите на киното. Стойността им е 14 лв. с включени 3D очила.

Уникалното кинопреживяване в джунглата на Киплинг е част от осмата поредна кампания на Holiday Heroes, за да могат хиляди семейста в нужда да посрещнат Великден с пълна празнична трапеза. Всички Герои, които ще изберат да съчетаят удовлетворението да помогнат на семейства в нужда с удоволствието да гледат страхотно кино, ще имат шанса да спечелят и оригинални подаръци от „Книга за джунглата“.

За повече информация следете страницата http://holidayheroes.bg и Facebook страницата на събитието: https://www.facebook.com/events/942115659220190/.

Базиран на безсмъртните истории на Ръдиърд Киплинг и вдъхновен от анимационната Дисни класика, режисираният от Джон Фавро „Книга за джунглата“ е напълно ново епично приключение за Маугли (изгряващата звезда Нийл Сети) – човешко дете, отгледано от вълци. Скоро Маугли разбира, че вече не е добре дошъл в единствения дом, когото познава, когато страховитият тигър Шир Хан (с гласа на Идрис Елба), имащ горчив опит с Човека, се заканва да го унищожи като заплахa. Принуден да напусне единствения дом, който познава, Маугли предприема завладяващо пътешествие на самоопознаване под вещия взор на превърналата се в негов водач пантера Багира (с гласа на Бен Кингсли) и свободолюбивия мечок Балу (с гласа на Бил Мъри). Маугли среща много създания, които не му мислят точно доброто, включително Каа (с гласа на Скарлет Йохансон), питон с хипнотизиращ поглед и глас, и убедителния Крал Луи (с гласа на Кристофър Уокън), който се опитва да измъкне от Маугли тайната на огъня.

Звездният каст включва още Лупита Нионго като гласа на осиновителката на Маугли – вълчицата Ракша, и Джанкарло Еспозито като гласа на алфа мъжкаря на глутницата Акила. „Книга за джунглата“ съчетава изкусно жива актьорска игра с фотореалистични компютърно-генерирани образи и ефекти (CGI), използвайки най-съвременна технология и техники, за да потопи публиката в един пленителен и пищен свят.

КНИГА ЗА ДЖУНГЛАТА е в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX от 15 април 2016 със субтитрирана и дублирана версия.

Коментари

comments