Григор Димитров отмаря в Монако (СНИМКИ) :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

2
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: www.chernomore.bg

Българската тенис-звезда Григор Димитров намери време и за малко отдих в натоварения си график от тренировки и участия в големи турнири – релакс чрез… паркур.

Станалото модерно забавление в градските среди беше демонстрирано и от първата ни ракета, който качи снимка в Instagram как се е хванал за един парапет, точно докато се прехвърля над него. Това се случва на крайбрежната ивица на Монако. А след посланието в описанието на снимката става ясно, че той се чувства там на „домашна почва“, пише 24 часа.

„Това наистина не беше част от тренировъчната ми сесия, но се почувствах вдъхновен“, пише под снимката Григор и слага хаштаговете „Монако“ и „на домашен терен“.

Завръщането в Европа след продължителното време, прекарано на турнири в САЩ е с цел Димитров да се подготви за започващия сезон на клей. Следващият му турнир е именно „на домашен терен“ – Мастърсът в Монте Карло. След това ще участва и в Истанбул.