Модерните туники пролет/лято 2016

23
Добави коментар
efrea
efrea

Една от най-удобните и предпочитани дрехи във всекидневието особено през по-прохладните месеци е туниката, но през 2016 тя се появява много категорично и през пролетно-летния сезон. Това е дрехата, която може да се комбинира по различни начини – с панталони, с дънки, с поли, с къси панталонки, с блузи и с различни топове.

Може би ще се изненадаш, че точно туниката е една от най-актуалните дамски дрехи през този сезон, която изпъква на модните подиуми с наистина оригинални хрумки от световните модни дизайнери.

Интересен момент е, че обикновено туниките са без яки, но съвременните интерпретации не винаги следват правилата. 

Туники-ризи.

Туниките могат да бъдат много разнообразни, затова и са толкова харесвана дреха. Ако предпочиташ по-мъжкия стил може да заложиш на туники тип ризи, разбира се, женствеността ти отново ще бъде подчертана.  

Овърсайз туники.

Идеята на туниката като цяло е да стои еднакво добре на всяка структура, но овърсайз туниките дават най-голяма свобода на движенията. С този тип туника се появяват и първите в историята манекенки. И докато някои дизайнери се обръщат към по-мъжкия стил, други се вглеждат в миналото. 

Минималистичен стил.

Този стил скоро няма да напусне модните подиуми. Тези туники се отличават с много срязвания, ахроматични цветове и липса на всякакви декорации. Ако не харесваш ярките цветове и допълнителните украшения това е правилният избор за теб. Тези туники могат да се носят самостоятелно или да се комбинират с класически джинси. 

Харесва ти по-изчистеният стил, е, Ефреа се е погрижила и за теб със страхотни изчистени туники, лишени от всякакви декорации и излишни елементи.

Асиметрични туники.

Асиметричните линии са сред топ тенденциите при дамските дрехи през този сезон. Изглежда дизайнерите изобщо не са уморени от разнообразните линии, цепки и несъвместими цветове, така че спокойно може да експериментираш с оригинален външен вид. 

Ефреа ти предлага да бъдеш оригинална, да изпъкнеш сред тълпата и да се насладиш на вниманието, което ще получиш, когато си облечена с туника Saritha и туника Bird.

Материи

Сезон пролет/лято 2016 се отличава с голямото разнообразие от материи и тяхното съчетание. Що се отнася до туниките това не е по-различно.

Дантелата със своето романтично докосване е също много силен елемент при туниките. 

Искаш да бъдеш интересна, различна и забележима. Избери онлайн магазинът efrea.com и туника Lory – съчетание на дантела с жоржет.

 

Съчетанието на различни материи, което е така модерно през сезон пролет/лято, не подминава и туниките. 

Дължината

Дължината варира, единственото изискване е туниката да прикрива поне бедрата, в противен случай дрехата се превръща в обикновена блуза. Има много дизайнери, които са заложили на дълги до глезените туники, а други са предпочели тези с миди дължина. 

Ефреа ти предлага и туника Rozalie  чудесен избор, както за разходка, така и за офиса…

Цветовете

Цветовете са разнообразни, като преобладават ахроматичните, нюанси на бежово, зеленото, златисто, керемидено червено, жълто и оранжево. 

Цветове съвсем не липсват и в efrea.com. Бъди свежа като се потопиш в един истински цветовъртеж заедно с Ефреа.

Принтове

Принтовете не са по-различни от тези през предишния сезон. Райетата и този път заемат водещо място. 

Разбира се забелязваме и при туниките флорални и животински принтове.

Интересна, стилна, модерна – това са определенията, с които ще се сдобиеш ако се довериш на Ефреа и нейните предложения – туника  …  и туника  … 

Това са тенденциите при туниките за сезон пролет/лято 2016, които направиха силно впечатление на Ефреа. Както добре забелязваш нито един стил или предпочитания не са подминати, т.е. дизайнерите са се погрижили да има за всеки по нещо, което да отговаря на личния стил и усещане.

 Готова ли си да изпъкнеш сред тълпата и да привлечеш всички погледи към себе си? А готова ли си да бъдеш в крак с последните модни тенденции и в същото време да бъдеш свободна в своите движения и с лекота да покоряваш света?  Довери се на efrea.com и ще откриеш голямо разнообразие от туники, които следват тенденциите на сезон пролет/лято 2016 и  които ще допълнят твоя стил по много успешен начин.

За повече информация за случващото се в света на модата следи нашия блог.