Декинг подови настилки | Цени декинг | FLOORING BULGARIA

3
Добави коментар
penkov
penkov

Дървените декинг конструкции, въпреки широко разпространеното използване на WPC, не са загубили своята значимост. Този материал все още се използва в много различни области: в изграждането на детски площадки, вътрешни дворове, тераси, перголи, веранди, диги, кейове, кафенета, барове и ресторанти. Въпреки това, дървото въпреки,че е качествен материал, има някои недостатъци и най-вече уязвимост.

Характеристики на WPC декинг-технология на производството WPC се състои в смесване на PVC компоненти, дървесно брашно и други компоненти.

WPC декинг е в състояние да поддържа формата си дори и при тежки натоварвания, той е устойчив на влага, издръжлив, така че е най-добрият материал за производството на висококачествен декинг. Това е особено вярно в случаите, когато искате да се монтира декинг на места, които ще бъдат посетени от голям брой хора. Непрекъснато механично действие на обувки не влияе на покритието на дърво-полимерни композитни декинги  и се запазва в приличен вид дори и при такива трудни условия.

Декинг WPC са продукти трайни на въздействието на слънчевата светлина, не претърпяват процес на гниене, не променят цвета си, имат висока устойчивост на износване, широк диапазон на работната температура, не поддържат горенето,устойчиви са на агресивни среди, имат минимална топлинно разширение, лесни за почистване и атрактивна цена.