Райън Еър с нови полети от летище София

30
Добави коментар
DSTours
DSTours

Най – голямата нискотарифна авиокомпания в Европа Ryanair с база в София и още нови полети през 2016-та:

Нови полети на Райън Еър от летище София до 21 европейски дестинации

 

Най – голямата нискотарифна авиокомпания в Европа Ryanair  ще отвори нова база с 3 самолета на летище София. Ирлансдкият превозвач е първи на Стария континент по размер на флота и по брой превозени пътници. В световен мащаб компанията също е на челни позиции по обслужване на пътници.

Успешната стратегията, на която залага Ryanair, е да изпълнява полети не до главните летища, а до второстепенни, които са по- отдалечени от големия град, но с добре уреден железопътен или автобусен транспорт. Това дава възможност да се спестят високите летищни такси и да се предложат по- достъпни цени за пътниците, които започват от 19,99 евро за еднопосочно пътуване. Важен момент, на който е добре да обърнете внимание, е допълнителното заплащане на багажа, с който ще пътувате, както и чекирането за полета, за което ще ви вземат пари на летище, ако не го направите онлайн.

 

Нискотарифната авиокомпания е от скоро на българския пазар, но увеличава все повече дестинациите, които обслужва. Първите полети на Райън Еър от България бяха от Летище Пловдив до Лондон и Франкфурт (към днешна дата полетът от/ до Франкфурт вече е преустановен). За 2016 година превозвачът е обявил 21 дестинации от Летище София!

Новата база на Ryanair в София е голяма инвестиция не само за България но и за Източна Европа като цяло. Компанията планира да превози над 1,5 млн. души, което ще подсигури над 1000 работни места за региона. Свързването на столицата София с 21 международни линии е голям плюс както за бизнеса, така и за желаещите да посетят новите дестинации с цел почивка или екскурзия.

 

Първите полети на RyanAir от Летище София вече започнаха!

От началото на април 2016г. можете да се възползвате от директните полети на превозвача от София до Италия, Пиза два пъти седмично – в понеделник и четвъртък. Останалите италиански градове до които ще се изпълняват полети на Райън Еър са Рим, Милано и Венеция (от края на октомври 2016 г.)

От 25 април авиокомпанията започва да лети всеки ден между София и Лондон, летище Станстед. За есента на 2016 година са планирани още полети до Бирмингам (3 пъти седмично: вторник, четвъртък и събота), Гласгоу (сряда и неделя) и Ливърпул (понеделник и петък).

 

За да си спестите време при търсенето на най-добрата оферта за самолетен билет до всяка дестинация, свържете се с Ди Ес Турс. От офисите ни ще получите най-добрите предложения. 

Ирландският нискотарифен превозвач ще стартира и полети до Дъблин – от началото на ноември в дните вторник, четвъртък и събота. Цените започват от 29,99 евро на посока!

Белгийската столица Брюксел също е сред дестинациите на Ryan Air, които вече са в продажба. Полетите ще бъда 4 пъти седмично и започват от 30 октомври.

Нискотарифни полети от София до Германия ще има от есента на 2016-та година. От 30 октомври стартират ежедневни полети София – Берлин и София – Кьолн. До Хамбург ще можете да летите вторник, четвъртък и събота; до Меминген – в понеделник и петък, а до Баден – Баден (Карлсруе) – в сряда и неделя.

 Както знаете, за удобство на живеещите в Източна България, през летния сезон Ди Ес Турс предлага директни чартърни полети от Варна и Бургас до Германия (Франкфурт, Дюселдорф, Лайпциг, Берлин, Хановер, Мюнхен, Кьолн, Хамбург, Нюрнберг, Щутгарт, Ерфурт, Падерборн, Мюнстер и Дрезден). Повече информация ще намерите тук:

 

Останалите Европейски дестинации, до които ще можете да пътувате с Райън Еър от ноември месец са: Холандия – летище Айндховен и Швеция – Стокхолм.

Испанските градове Мадрид, Барселона и Валенсия са следващите дестинации, до които се предлагат самолетни билети от Ryanair. От 31 октомври започват полетите София – Мадрид (4 дни в седмицата: понеделник, сряда, петък и неделя); София – Барселона (вторник и четвъртък) и София – Валенсия (всеки понеделник и петък).

От 30.10.2016г. ежедневие стават и полетите София – Атина, които превозвачът пуска също на промоционални цени! 

 

С тези новини Раян Еър дава заявка за разширение на пазара в България и конкуренция с останалите нискобюджетни авиолинии, което може да е само от полза за пътниците. Да се надяваме, че новите дестинации за директни полети от страната ни няма да спрат до тук, а до колко всъщност са изгодни самолетните билети на low cost авиокомпаниите, научете от нашият блог:

За да проверите бързо и лесно цени и свободни места на самолетните билети за редовни, нискотарифни или чартърни полети до всяка точка на света, свържете се с офисите на Ди Ес Турс. С радост ще Ви съдействаме!

Полезни връзки:

 

Екскурзии и почивки | Екзотика  | Самолетни билети | Чартъри Германия  | Хотели | Други услуги