Четвърта ФЕН СРЕЩА на Efrea.com

19
Добави коментар
efrea
efrea

Ефреа е онлайн магазинът, за който връзката с клиентите заема водещо място. Благодарение на комуникацията, която поддържаме с вас – нашите клиенти, с времето успяхме да изградим силно приятелство помежду си. 
Истинското приятелство изисква грижи и отдаденост и точно поради тази причина заедно успяхме да превърнем в традиция едно изключително за България събитие, а именно Ефреа Фен Срещи. След три проведени срещи през ноември 2014, юни 2015 и октомври 2015, разбрахме, че приятелството ни е много ценно. (Прочети повече за проведените фен срещи тук: http://bit.ly/20xkOgr )

Ето че настъпи моментът да се срещнем отново и да споделим заедно красиви емоции!
Имаме честта официално да ви поканим на 18 юни 2016 година на Четвърта Фен Среща. Събитието ще се проведе в комплекс „Люляка” – приказно място на брега на река Дунав.

Ефреа организира специална гала вечеря, на която единственото условие е всички заедно да се забавляваме и да създадем вълшебни спомени и нови приятелства.
Както обикновено дрескодът на вечерта – тоалети, закупени от Ефреа.
Отново предвиждаме модно ревю, на което всеки, който има желание ще получи възможността да дефилира, както и много други ‘специални’ изненади 🙂

Можете да разчитате на нашето съдействие при резервациите на места за нощувка, като ще направим всичко възможно да ви предложим най-доброто, на най-приемлива цена. 
Всеки, който ни посети на 18 юни в Ефреа-център ще получи традиционното намаление от 20% на поръчка, която оформи и вземе на момента. 
Очакваме да заявите вашето присъствие на имейл [email protected] най-късно до 20 май (петък), като посочите вашите имена и телефон за контакт.
Капацитетът на предвиденото за събитието място е 100 души, така че не се колебайте. 
Първите 100 потвърдили ще присъстват на четвъртата „Фен Среща” на Ефреа.
Забавлението, положителните емоции и изненадите са гарантирани.