Водоструйка Premium ABWVAG70P – идеалното решение за почистване на прах, кал, полени и много други замърсявания в двора,…

1
Добави коментар
valeriismgroup
valeriismgroup

Актуално

Водоструйка Premium ABWVAG70P – идеалното решение за почистване на прах, кал, полени и много други замърсявания в двора, гаража и дома.

Затоплянето на времето наред с по-високите температури е придружено  с вероятността от повече замърсявания. Прах, полени, кал, сухи треви , мъх или плесени са често срещани. Те образуват мръсен слой върху автомобилите, верандите, оградите, градинските мебели, около басейните и фасадите на домовете.
Тези замърсявания най-бързо и лесно  се почистват с водоструйка.  Само с вода или в комбинация с подходящ препарат лесно може да почистите по-сериозни замъсрявания, благодарение на струята вода под налягане.
 

Водоструйка Premium модел ABWVAG70P е с мощност1400W и до 105 бара работно налягане, което я прави особено подходяща за домашна употреба.
 

 
Максималният дебит вода е 6,8 л/мин, при максимално налягане на водоподаването 4 бара.
Водоструйка Premium модел ABWVAG70P е с метална помпа. Поради това е много по-издръжлива от масово разпространените на пазара водосруйки с пластмасова помпа за хоби употреба.
Този модел е с идеално съотношение цена –качество и е перфектен помощник за всяко домакинство.
С водоструйката може да измиете:  автомобил, велосипед, мотор, шезлонги, пластмасови и дървени градински мебели, пейки и огради, тераси и веранди, барбекюта и грилове, саксии и много други.
 

С водоструйката и подходящ препарат, може да изперете килими, мокети, стелки, шатри, чадъри и други здрави текстилни материи, издържащи на силното налягане на водата.
Максималната температура на водата за водоструйката е до 50°C.
Съвет:
Когато ви предстои да миете или перете с водоструйка за първи път, проверете дали материалът, който ще почиствате е устойчив на високото налягане на водата.
Това е особено важно при миенето на боядисани повърхности, защото ако има дори и малка повреда на боята, много вероятно е от силната водна струя и останалата  боя да се отлепи.
Когато използвате водоструйка, изберете място, далеч от климатици, вентилационни отвори и други.
Внимавайте и с удължителя, който захранва водоструйката с електричество.
Водоструйка Premium модел ABWVAG70P се предлага с 2 години гаранция.