Слънчево хранене -Бретарианство – Хранене с прана

1
Добави коментар
rabotenaddurl1
rabotenaddurl1

Posted By admin on Ян. 4, 2016 |

Много хора напоследък започнаха да се опитват, а и да успяват да се хранят само със слънчева светлина. Това е така наречената Прана – жизнената енергия заобикаляща ни и даваща ни сила.

Праната идва от слънцето.

За своя растеж, растенията ползват фотосинтеза. Те метаболизират светлината от слънцето. Изяждайки фотосинтезиралото растение, хората изяждат светлината, което то е поело за да израсте. После хората метаболизират тази светлина, като благодарение на това тя се разгражда допълнително.

В това видео, един чужденец(немец) обяснява(със субтитри отдолу) как от 7 години е спрял да се храни. Също така как когато отиде във Виена, той усеща тежките ниски вибрации на града и това му действа неблагоприятно, заради което се налага след по-продължителен престой там да пие соево мляко. Ползва вода, мед, чайове, билки – горе долу това са нещата освен слънцето, които ползва за да се храни, като слънцето е основното. Името на немеца е Волтър „Омса“ Рохрмозер, но често го наричат Алпийският йога. Той ползва 21 дневен процес за освобождаване от желанието да се храниш с органична храна, като след края на процеса би трябвало всеки да се задоволява единствено със слънце(или поне основно).
Забележителното е, че е много приветлив и очевадно щастлив човек. Живее в къща в планината, като няма никаква електроника край него. Разбрах, че позволява на гости да пробват процеса, като предоставя и условия за него. В къщата има единствено един жичен телефон.