Модни съвети: Актуални дамски панталони според фигурата

18
Добави коментар
efrea
efrea

Вероятно много пъти си се чудила дали определен тип панталон ще ти седи добре спрямо твоята фигура и ежедневие, с какво ще го съчетаеш ако искаш да не подчертаваш определена част от тялото си, която те притеснява, а в същото време искаш да си модерна и в крак с последните модни тенденции. Е, Ефреа този път не само ще ти покаже модните тенденции сред панталоните, но и ще ти даде съвети с какво да ги комбинираш така че да не се притесняваш от своите недостатъци. Висок или нисък, слаб или пълен всеки има право да бъде актуален и едновременно с това да се чувства комфортно в дрехите, които носи. 

Капри панталоните завладяха модните подиуми преди няколко години и все още продължават да са все така актуални. Дължината им варира от коляното до глезена. И въпреки че е много актуален този панталон много често може да направи краката ти да изглеждат по-пълни, отколкото са, особено ако си по-ниска. Затова има няколко основни изисквания, които ако спазиш ще изглеждаш безупречно.

– Ако краката ти не са много дълги заложи на високата талия, така оптически ще изглеждаш по-висока.

– Ако си по-ниска подгъвай крачолите точно под коляното, а ако си висока подгъвът трябва да е между глезена и прасеца.

– Избери телесен цвят. Черното е цветът, който вталява, но става ли въпрос за капри телесните цветове (тъмни и светли) изпълняват същата функция. А ако избереш цвят, който е близък до твоя тен вталяването ще е най-видимо.

– Друг важен момент е фигурата. Ако си слаба избери по-къса блуза, с която да подчертаеш талията си, а ако си по-пищна в горната част – заложи на туника, така ще наблегнеш на краката. 

В онлайн магазинът efrea.com ще откриеш точният капри панталон за теб. Независимо каква е структурата на тялото ти това е място, което ти предлага разнообразие от дължини от този тип панталони.

 

Панталоните с висока талия продължават и през пролетно-летния сезон да бъдат все така актуални. Освен това вече има както 7/8, така и ¾ панталони с висока талия.

 Заблуждение е, че този тип панталони прикриват проблемите с талията и стомаха, напротив високата талия подчертава неравностите в тази зона. Ето и съветите на Ефреа:

– Ориентирай се към по-тъмните цветове, те ще прикрият недостатъците ти в талията и стомаха.

– Избягвай допълнителните елементи около талията – те само ще привлекат вниманието към нея.

– Избери правилната материя. По-еластичните материи са подходящи, но и малко по-тежките платове също са добър избор.

– Съчетай с по-късо яке или сако или жилетка с нормална дължина. 

Ако имаш къси крака или просто си по-дребна.

Може да звучи странно, но високата талия само би подчертала дължината на краката ти. Затова: 

– Избирай обувки в същия цвят като панталоните, например черен панталон с черни обувки е една от перфектните комбинации. На всяка цена избягвай обувки, които визуално ти отрязват глезените

– Избягвай панталони, които създават прекалено много гънки около коленете. Също така избирай по-дълги панталони.

– Залагай на панталони с по-ниска предна част около талията и по-висока задна част. 

Ефреа ти предлага панталони, с които ще се чувстваш не просто елегантна и стилна, но и специална. Панталоните с висока талия винаги са били и ще бъдат символ на класата и увереността. Разгледай предложенията на Ефреа и направи своят избор.

   efrea.com – Панталон с висока талия Ata                                          efrea.com – Дамски панталон Abandon

Панталон Oscar e истинска сбъдната мечта               

 

efrea.com -Дамски панталон с висока талия  Oskar         

Широки панталони – тенденция, която продължава да бъде все така актуална. Тези панталони са перфектни за офиса или за по-официален повод.

Основно правило при избора на широк панталон е да постигнеш баланс. В този смисъл подчертай талията си като заложиш на по-тесни блузи или тениски, но в никакъв случай на дрехи, които ще придадат излишен обем в горната част на тялото ти.

– Много модерен през този сезон е широкият панталон като част от костюм. Тук е важно да се отбележи, че не се препоръчват ярките цветове, макар че и за тях си има време и място. И все пак Ефреа ти препоръчва да заложиш на тъмните нюанси, както и на бялото ако поводът е официален или по-делови.

– Друг вариант за комбинация на широк панталон е с по-дълго яке или сако, което оптически би удължило торса и краката ти, като тук нямаме предвид нищо овърсайз. Важно е да се помни, че по-издължените линии не са непременно тромави и обемни.

– Широките панталони стоят страхотно ако подчертаеш талията си с помощта на колан.

– Ако си ниска също можеш да носиш такъв тип панталон, просто избирай такъв, който е по-тесен в кръста и не с прекалено широки крачоли.

– Широките панталони са много добър избор за хора с по-тясна горна част на тялото, ако си от тях избягвай панталони със странични джобове, те биха увеличили допълнително обема на бедрата.

– Едно от най-важните изисквания за панталоните с широки крачоли е да се носят с  токчета. 

И широките панталони могат да бъдат секси, стига да знаеш с какво да ги съчетаеш. Останалото зависи от теб и твоята увереност. В efrea.com ще откриеш привлекателно предложение, с което ще се чувстваш свободна да постигаш смело целите си. 

efrea.com – Панталон от пениран памук Debra

Скини. Панталон, който скоро не се очертава да слезе от модните подиуми. Изключително актуални, стилни, подходящи и за ежедневието, и за офиса, и за официални поводи – скини панталоните са перфектният избор.

– При избора на твоите скини започни от цвета. Светлите и ярки тонове ще привлекат вниманието към краката ти. Но ако търсеният от теб ефект е да изглеждаш по-слаба заложи на по-тъмните цветове. Големите джобове също придават визуално обем в областта на дупето и бедрата, затова ги избягвай.

– Обърни внимание на това твоите скини да не са прекалено тесни – най-важно е да са ти удобни, за да можеш да се движиш свободно.

Избери скини, които ще подчертаят красотата на твоята фигура:

–  Ако имаш добре оформена талия скини панталоните са перфектни за теб.

– Ако ханшът ти е голям тесните дънки ще го направят да изглежда още по-голям, затова избери по-дълга и пъстра риза, която да прикрие дупето и бедрата ти. Дълбоките ботуши също ще помогнат да отклониш вниманието от проблемната си зона.

 – Ако твоята проблемна зона е стомахът тогава комбинирай с по-свободна блуза, жилетка или сако.

– Ако си по-дребна, то ти се нуждаеш от скини, с които ще изглеждаш по-висока. В този случай заложи на блуза в същия или подобен цвят като панталона и разбира се токчета, които оптически ще издължат краката ти.

Разбира се освен структурата на твоето тяло от значение е и поводът, за който си избрала скини. В зависимост от това избери правилната комбинация с топ, обувки и аксесоари.

Актуални, зашеметяващи, подчертаващи красотата на твоите крака. Скини панталоните скоро няма да слязат от модния подиум, а в efrea.com ще откриеш голямо разнообразие от материи и цветове.

  efrea.com – Дамски панталон от тъмносин деним Starter                     efrea.com – Дамски панталон в сив меланж Ralf

Стеснените по краката крачоли са в най-актуалната тенденция за сезона. Панталон Paris в червено или черно е поредната Сбъдната мечта в Чудния свят на efrea.

  efrea.com – Дамски панталон Paris в червено                                  efrea.com – Дамски панталон Paris в черно

Кожени панталони. Безспорно това е най-актуалната материя за сезон пролет/лято 2016. Освен за вечерни излизания, кожените панталони вече могат да се използват и за офиса.

– Съчетай с дънково яке. Може да ти изглежда странна комбинацията на тези две материи, но бъди сигурна, че няма да сгрешиш ако заложиш на нея. Съчетанието на кожа с кожа или на деним с деним освен, че е скучно, не е и правилно.

– Пастелните нюанси, като розово, например, се съчетават перфектно с черен кожен панталон. Не препоръчваме комбинацията на кожен панталон и блузка в един и същ пастелен цвят.

– Комбинирай коженият си панталон с блейзър, това е страхотно съчетание, което, обаче, не препоръчваме за офиса.

– Ако искаш да постигнеш по-втален външен вид, то избери кожен скини панталон и го комбинирай с туника или по-свободна риза. В никакъв случай не залагай на скъсен топ.

– Кожените панталони са чудесен избор за по-неангажиращ външен вид, така че спокойно съчетай с обикновена тениска и кецове. Разбира се не се  отпускай съвсем, придържай се към „естетичен неглеже” аутфит

Относно фигурата ти и дали тя позволява да носиш кожени панталони отговорът е “Разбира се”, има както скини, така и по-широки кожени панталони и при тях правилата са същите, както и при изброените досега типове панталони. 

И този път Ефреа сбъдва мечти и ще те изненада с панталони от деним с фигурално промазано покритие. Различни и интересни – те са последният моден писък през този сезон. 

   efrea.com – Черен дамски панталон Paris                                            efrea.com – Черен панталон с ципове  Opal

С тези съвети темата съвсем не се изчерпва. Това са някои от основните правила при носенето на тези видове панталони, които освен доста универсални, са и сред модните тенденции през пролетно/летния сезон. 

Ефреа ти предлага дамски дрехи в 16 размера, така че винаги да се чувстваш комфортно. Кой панталон ще избереш зависи от теб и твоят вкус, но не забравяй, че няма невъзможни неща и винаги има начин да постигнеш мечтаната визия – единственото, което трябва да направиш е да съчетаеш правилно дрехите си, а що се отнася до това – Ефреа няма да спре да ти помага, защото нейната основна цел е – Ти да бъдеш щастлива с дрехите, които ти предлага.