Конкурси всякакви: Спечелете 3 смартфона iPhone 6S и 4 велосипеда

1
Добави коментар
pgp

Правото да участва в Играта има всеки, независимо дали е клиента на „Табак Маркет“ АД, като Играта не е обвързана с покупка. Всеки може да получи промоционален материал – флаер в размер А7, предоставен му от служителите на Организатора в търговските обекти Lafka, на който промоционален материал служителят следва да впише уникалният код на Обекта. Предоставянето може да бъде извършено във всеки търговски обект на „Табак Маркет“ АД в страната. Също така на всеки обект ще бъде разположен информационен материал с размер А5, на който ще бъде упоменат кода на обекта.

Всяко лице, което притежава профил във социалната мрежа facebook има право да участва в Играта, като за тази цел харесва страницата на Lafka във facebook и попълва предоставената му на страницата на Играта анкета.

Наградите, определени за спечелилите участници в Играта, са: а/ награда No 1 – 3 (три) броя мобилни смартфона марка Apple, модел Iphone 6s. б/ награда No 2 – 4 (четири) броя велосипеди на стойност 500 (петстотин) лв всеки