Ето това е природен талант… | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Забравете за „България търси талант“ – ето това е природна дарба и социален феномен едновременно!

Това кратко видео с едрогърдата пианистка само за няколко дни се превърна в сензация на Facebook, а тя  – в безспорна суперзвезда.

Макар че елементарната клавирна пиеса няма много шансове да оглави музикалните класации, феновете са единодушни и искрено възкликват след такова комплексно изпълнение по един и същи начин: КАКЪВ ТАЛАНТ! КАКВА ДАРБА!

Дори един почитател на този тип дарба си признава чистосърдечно:

„Ще ви кажа честно, чак на десетия път забелязах, че тя свири и на пиано!“

Множество фенове се опитват да разкрият, която е тази тайнствена толкова надарена пианистка, тъй като във видеото лицето й изобщо не се показва.

 

 

Това вирусно видео идва точно три седмици след един друг сензационен талант – „Талантливата тенисистка“. Видеото с нейната тренировка само за три дни събра над 1 млн. гледания.

 

 

Но тогава стана известно, че това е пищният модел Елизабет Ан, която демонстрира на забавен каданс в двуминутното видео всички свои щедри природни дарби.

„Тя тенис ли играе? Гледах я 23 пъти и нито веднъж не можах да видя, дали тя играе тенис“ – написа шегобиец като коментар към клипа.

 

 

Откакто видеото се появи в социалните мрежи, Елизабет Ан получила две дузини примамливи предложения за ангажименти. Тя засега ги отклонява, защото признава, че иска още време да си почине от досегашните ангажименти:

„Не мога да ви опиша колко бях скапана след последната рекламна фотосесия за една компания за бикини. Опитайте се 12 часа да ходите с прашки, впити отзад и да се чекнете из огромно студио и на открито. Тогава ще разбере колко е скапващо това“…признава пищната красавица.