Мъжки гердан от естествени камъни Обсидиан и Хаулит – DM-1006

4
Добави коментар

Ръчно изработен мъжки гердан от естествени камъни Обсидиан и Хаулит с оригинален дизайн от DANIMADE – модел DM-1006

Елементи: – 10 мм. мъниста ХАУЛИТ – камъкът на невинността Белият цвят на хаулита символизира невинност и в същото време олицетворява силата на човешкото достойнство. Помага да се освободим от яростта и безконтролния гняв, от тревожните мисли.

– 10 мм. мъниста ОБСИДИАН – намалява болката, ускорява изцелението на раните. Обсидианът помага за облекчаване на болката, намалява напрежението и ускорява физическото изцеление на раните. Той е отличен камък с който трябва да разполагате, тъй като преобразува негативната енергия в положителна.

– Елегантна висулка плочка с кръст  – изработена от висококачествена медицинска стомана, проба 316L с ниско съдържание на никел. Размери на висулката: Височина – 30 мм. Широчина – 21 мм. Дължина на гердана 47 см. (82 см. в отворено положение) Красивата плетка Шамбала в горната част позволява увеличаване или намаляване на размера на гердана.

Модел – DM-1006 Цена: 62.90 лв. Безплатна доставка в цялата страна до офис на Еконт Експрес

При желание от Ваша страна можем да изработим гердан, броеница, колие, обеци или гривни по Ваш дизайн с комбинация от естествени камъни и висулки по Ваш избор. Ако желаете да изработим нещо специално за Вас, можете да ни пишете през формата за КОНТАКТ, да ни изпратите имейл или да ни позвъните на посочените телефони.