Багата се развежда :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: facebook

Само година и половина след като тайно сключиха брак в САЩ, самбистът Благой Иванов – Багата и половинката му Любина са пред развод доверяват техни близки, информира „Всеки ден“. На крехката красавица й дошло до гуша от постоянните отсъствия на ММА боеца, който прекарвал далеч от дома си 9 месеца годишно по тренировъчни лагери и състезания.

 

Любина през това време линеела в скромния им дом в Лас Вегас и прекарвала самотните си нощи в компанията на палаво кученце от породата джак ръсел, което Благой й подарил за последния рожден ден. Нашенката нямала никакви близки и приятели в далечна Америка и изпадала в чести пристъпи на депресия, като се тюхкала, че е зарязала обещаващата си кариера в туристическия бранш у нас, за да последва любимия си в чужбина.

 

Любина си беше изградила сериозни контакти сред софийския хайлайф още преди на навърши 20 години. Любовта й към Благой обаче промени всичките й планове. След като той се възстанови напълно от инцидента в дискотека „Домби“, който едва не му струва живота, красавицата осъзна, че ако не го последва в САЩ, връзката им ще рухне с времето и така ще загуби човека, когото обича истински.

 

„За какво ми беше да си зарежа всичките приятели и семейството – за да седя сама като кукувица и да гушкам някакво куче ли“, жалвала се Любина на приятелки по скайп. И допълвала, че смята да даде шанс на Багата да промени нещо в следващите няколко месеца, в противен случай ще подаде молба за развод.

 

Първоначално Благой замина сам за Щатите през февруари 2013 г., където се състезава за веригата „Белатор“, но презокеанското разстояние се оказа твърде голямо за любовта му с Любина и не след дълго той я взе при себе си. Когато се запознават, тя е управител на столичен пиано бар, а той още е в обятията на актуалната тогава Мис Плеймейт Златка Димитрова.

 

Любовта им с Любина обаче бързо прераства в съвместно съжителство. Най-тежкият момент и за двамата започва на 26 февруари 2012 г., когато Багата е наръган смъртоносно с нож в близост до сърцето в култовия мутробар „Домби“. Състезателят по самбо беше 40 дни в изкуствена кома и на ръба между живота и смъртта. Веднага след инцидента Любина напусна работа, за да се грижи за Благой.

 

След възстановяването си Багата се отблагодари на приятелката си, като я прибра до себе си отвъд океана.