Преместване на Мебели и Багаж от София до Бургас

2
Добави коментар
hitarpetar79
hitarpetar79

 

 

Преместване на мебели и багаж от София до Бургас

Хамали Престо извършва редовен превоз на мебели и багаж по направление София – Бургас – София на изгодни цени. Предлагаме ежеседмичен транспорт на лични вещи и обзавеждане, преместване на имущество със или без хамали пожелание на клиента.

Ако търсите коректна и надеждна фирма, която да премести вашето домакинство от столицата до Бургас иили обратно, значи сте попаднали на точното място. Можем да ви предложим индивидуален или групажен (колективен) превоз на вашите вещи с което осезаемо да понижим цената на вашите транспортни разходи до 50% от стандартната цена.

 

Предлагаме също така доставки на мебели и багаж до всички населени места по този маршрут като: Пазарджик, Пловдив, Чирпан, Стара Загора, Ямбол, Сливен, Карнобат и Айтос. Вземане и доставяне от / до посочен от вас адрес в София или Бургас с товарене и разтоварване от наша страна.

 

Цените за превоз, доставка или преместване определяме в зависимост от: желаната дестинация, количеството на багажа и дали ще ползвате хамали. Разполагаме със закрити товарни бусове и камиончета с падащ борд с обем: 12, 16 и 20 куб.м3, или по просто казано събиращи от гарсониера до напълно обзаведен 3-стаен апартамент.

 

Примерни цени за индивидуален превоз София-Бургас-София

Превоз с  бус – 12 куб.м3 обем – 360 – 370 лева за курс.
Превоз с камионче тип фургон с падащ борд с обем – 16 куб.м3. – 390 – 400 лева твърда цена за курс.
Превоз на голямо количество мебели и багаж с камионче – 20 куб.м3. обем : 420 – 430 лева за курс.
(съществува 10 лева разлика в цените в зависимост от кой район на София или Бургас ще се товари и разтоварва.)

 

Примерни цени за преместване с хамали София-Бургас-София

В зависимост от количеството на багажа можем да ви предложим следните оферти за преместване на имущество от София до Бургас или обратно към столицата с 2-ма хамали и транспорт. 

Преместване на мебели и багаж с двама хамали и бус – 12 куб.м3. обем на цени: 550 – 570 лева за курс
Пренасяне на покъщнина с двама хамали и камионче с падащ борд – 16 куб.м3. – 590 – 620 лева за курс.
Цялостно преместване на обзавеждане и дребен багаж с двама хамали и камионче – 20 м3 с падащ борд на цени от 630 до 650 лева крайна цена за 1 курс. 

Цените варират в зависимост от количеството на предметите, от кой етаж ще се изнасят – нанасят мебелите и дали ще има асансьор в сградите. Всички оферти включват  разглобяване и опаковане на част от мебелите където е необходимо. Също така можем да ви изготвим оферта с 1 – 2 или 3-ма хамали само за товарене или само за разтоварване.

 

Доставки на единични предмети от София до Бургас

Можем да Ви предложим доставка на 1 или няколко предмета – мека мебел, битов уред и малко багаж на цени от 50 до 200 лева в зависимост от обема на пратката и нуждата от хамали за товарене и разтоварване от адрес до адрес. Посочените цени важат за всеки един град по това направление.

 

Всички оферти включват:

Безплатен оглед на място – когато адреса се намира в София.
Опитен шофьор – хамалин  + GPS навигация
Внимателно подреждане и укрепване на вещите в превозното средство с транспортни колани.
До 2-ма човека могат да придружават товара до желаната дестинация.

 

С радост очакваме вашите въпроси на тел. 0876 123 386 всеки ден. Потърсете ни за индивидуална оферта с точна цена още сега!

 

 

 

comments

Comments