Валери Божинов заби ново коте и изправи Николета на нокти! Вижте коя е новата му!

1
Добави коментар
slavchev
slavchev

Земна богиня с естествено дълги крака, а не фотошопирани, е новият кошмар на Николета Лозанова. Моделката с амбиции за вселенска красавица не може да стъпи и на малкия пръст на сръбкинята, която е все по-близо до бившия й мъж Валери Божинов.

Дъщерята на покойния командир на паравоенното формирование „Тигри“ Желко Ражнатович-Аркан и Цеца Величкович се е настанила близо до апартамента на футболиста в Белград.

Засега Анастасия Ражнатович, която е копие на майка си, е просто комшийка на нападателя на „Партизан“, но е въпрос на време статутът й да се промени, предвид слабите ангели на Божинов към красивите жени.

Ослепителната Анастасия и майка й са навиячки на „Партизан“ и редовно могат да бъдат забелязани на стадиона на белградския гранд. Футболът не е чужд на Величкович, тъй като преди години за известен период от време тя управляваше „Обилич“, който наследи след убийството на Аркан през 2000 г.

Анастасия е взела най-добрите черти на майка си, но по-важното е, че няма нито една корекции по себе си, не прекалява с грима и има естествено дълги коси. Наследницата на Аркан слага в малкия си джоб всички родни плеймейтки.

Източник: ПИК

Валери Божинов заби ново коте и изправи Николета на нокти! Вижте коя е новата му!

5 (100%) 1 глас(а)