Персонализирана керамична чаша за кафе или чай с дизайн Пролет 1

3
Добави коментар

Чаша за кафе или чай, с дизайн Пролет 1, която можете да персонализирате по Ваше желание с голям процент белота за по-висококачествен печат.

Вместимост: 330 мл Височина: 94 мм Диаметър: 83 мм Материал: керамика Печат: пълноцветен сублимационен.

Можете да персонализирате чашата като: – към готовия дизайн добавите Ваша снимка или снимка на любими за Вас хора, домашни любимци или каквото Вие предпочитате, нужно е снимката да е с добро качество, да не е размазана и да бъде с размери най малко 700 х 1000 пиксела. Когато печатаме снимки предпочитаме или да ги вградим в готов дизайн или поне да им сложим рамка. По стилно е!

– също така можете да добавите име или писмено послание (пожелание), което да вградим в дизайна, който сте си избрали.

– можете да създадете и изцяло Нов (Ваш) дизайн, който да отпечатаме на чашата. Нужно е той да бъде с резолюция 300 dpi и размери 210 х 85 мм.

Единственото, което трябва да направите е:

– да ни изпратите Вашите снимки, послания или цял дизайн по Ваш избор на имейл:

[email protected]

– да ни пишете през формата за КОНТАКТИ

– да ни позвъните на посочените телефони 0988 358 597, 0877 777 963.

– да използвате формата за БЪРЗА ПОРЪЧКА. Оставете Вашия телефон и Ние ще се свържем с Вас за уточняване на Вашите предпочитания.

Получавате готовата поръчка до 3 работни дни след уточняването ѝ.

ОТСТЪПКИ!!! При закупуване на повече от един брой чаши Ви предлагаме следните отстъпки: – За 2 чаши – Отстъпка – 5%  (Промокод:  deco2) – За 3 чаши – Отстъпка – 10% (Промокод: deco3) – За 5 чаши – Отстъпка – 15% (Промокод: deco5)

Въведете Промокода в частта „Код за отстъпка“ (според броя на поръчаните чаши), натиснете бутона „Провери“ и намалението ще бъде приложено към настоящата Ви поръчка. Ако имате проблем с използването на Промокода, просто завършете поръчката и Ние ще приспаднем отстъпката от сумата на Вашата поръчка.

Тук може да видите част от готовите поръчки за наши клиенти: