Последните снимки на звездите преди смъртта им (част 2)

2
Добави коментар
Magazine.bg
Magazine.bg

Сподели
Tweet
Сподели
Сподели
Email

Майкъл Кларк Дънкан

Това е последната известна снимка на големият актьор от публична поява месеци преди да почине. Той е починал в последствията от инфаркт.

Джеймс Гандолфини

Любимата звезда на мнозина от семейство Сопрано почива от инфаркт на 51 години, по време на почивка в Рим, Италия. На снимката той се наслаждава на екскурзията малко преди да почине

Джим Морисън

Тази снимка на Джим Морисън и приятелката му е заснета по време на почивката им във Франция. Само четири дни по-късно, Морисън е намерен мъртъв в своята хотелска стая в Париж от комбинирано предозиране на алкохол и хероин.

Хийт Леджър

Леджър е заснет на снимачната площадка на „Сделката на доктор Парнасъс,“ само дни преди да умре в нюйоркския си апартамент от предозиране с лекарства.

Уитни Хюстън

Това е последната известна снимка на певицата, заснета е два дни преди тя да умре.

Алия

Тази снимка показва многообичаната R&B певица Алия да пристига с лодка на Бахамите, за да се качи на самолета си за САЩ. Самолета за който е бързала певицата се разбива и прекъсва живота и на ранната възраст от 22 години.

Ривър Финикс

Това е последната известна снимка на Ривър Финикс. Емблематичният млад актьор почива от предозиране с кокаин и морфин пред нощен клуб в Холивуд през 1993 г., на 23 години.

Британи Мърфи

Снимката показва звезда Британи Мърфи на последната й публична поява, преди да умре на 32 години.

Принцеса Даяна

Русата жена на задната седалка В колата е Принцеса Даяна. Снимка е заснета мигове преди да започне гонката с френските папараци в Париж.

Филип Сиймур Хофман

Това е последната известна снимка на актьора. Две седмици по-късно, Хофман е бил намерен мъртъв в апартамента си след предозиране на хероин.

Кори Монтейт

Това е последната снимка на силуета на актьора от „Клуб Веселие.“ Снимката е направена във Ванкувър, когато Кори се наслаждава на почивка си със свой приятели. Два дни по-късно Кори Монтейт е открит мъртъв в хотелската си стая във Ванкувър.

Джеймс Дийн

На снимката Дийн е заснет да потегля за последното си пътуване с кола. Мигове по-късно той катастрофира със своето Porsche 550 Spyder и загива.

Райън Дън

Звездата от Jackass е сниман да пие коктейли с приятели часове преди да умре. По-късно същата вечер той катастрофира и загива. Причината – шофиране в нетрезво състояние.