Офис стол “Recarro” – ревю

1
Добави коментар
vanyo_pro
vanyo_pro

Офис стол “Recarro” въплъщава в себе си спортния стил и удобството, което трябва да притежава всеки един стол за офис. Седалката му наподобява “Recarro”  салона в спортните автомобили, което говори само по себе си за удобството, което предлага.

БОГАТА ФУНКЦИОНАЛНОСТ 

Освен високото ниво на комфорт, Recarro ще Ви зарадва и с богат набор от функционалности, които да превърнат дългите часове пред компютъра в приятно изживяване.

Ето някои от основните характеристики на стола:

размери: ш62/д60/в115-124механизъм за повдиганеTILT механизъм за застопоряване на седалкатаеко кожаседалка и облегалка с проветрива 3D мрежасиликонови колелца товароносимост: 150 кг.тегло: 17 кг.гаранция: 2 години

Офис стол “Recarro” е подходящ за използване, както в офис пространства, така и от геймъри, които обичат да прекарват повече време пред компютъра. Така “Recarro” влиза и в графата на геймърските столове. Правилната стойка при работа с компютър се поддържа благодарение на неговата ергономичност, люлеещ механизъм и тапицирани подлакътници. Регулирането на височината става посредством газов амортисьор, чрез който може да настройте индивидуално височината според вашия ръст. Материалите, от който е изработен този стол за компютър отговарят на всички съвременни стандарти за качество и издръжливост.

ПРОВЕТРИВА 3D МРЕЖА

Едно от основните предимства на Recarro е 3D проветривата мрежа, която предпазва от запарване и изпотяване по време на работа или игра. Така ще се чувствате комфортно и по време на горещите летни месеци.

Ниската цена, красивата визия и перфектните характеристики на този офис стол го правят неустоима оферта за всеки, който желае да се сдобие с евтино и удобно решение за офиса или дългите часове, прекарани с любимата игра.

Купувам този продукт