Дамска гривна от естествени камъни Хризокола – DM-2201

4
Добави коментар

Ръчно изработена дамска гривна от естествени камъни Хризокола с оригинален дизайн от DANIMADE – модел DM-2201.

Елементи: – 10 мм. мъниста ХРИЗОКОЛА – камъкът на мира, спокойствието, интуицията, търпението и безусловната любов. Той има нежни и успокояващи качества, но е и важен източник на енергия и жизнена сила, особено за жените. Хризоколата помага за изчистването на подсъзнанието от негативните чувства за вина, страх и напрежение и стимулира вътрешната сила.

Красив метален орнамент с форма на крило, инкрустиран с кристали цирконий.

Обиколка на гривната (стандартна) – 17 см.

ОТСТЪПКИ!!! При закупуване на повече от един брой гривни (независимо от кой модел) Ви предлагаме следните отстъпки: – За 2 бр. гривни – Отстъпка – 5% (Промокод: grivni2) – За 3 бр. гривни – Отстъпка – 10% (Промокод: grivni3) – За 5 бр. гривни – Отстъпка – 15% (Промокод: grivni5) Въведете Промокода в частта „Код за отстъпка“ (според броя на поръчаните гривни), натиснете бутона „Провери“ и намалението ще бъде приложено към настоящата Ви поръчка. Ако имате проблем с използването на Промокода, просто завършете поръчката и Ние ще приспаднем отстъпката от сумата на Вашата поръчка.

При желание от Ваша страна можем да изработим гердан, броеница, колие, обеци или гривни по Ваш дизайн с комбинация от естествени камъни и висулки по Ваш избор.Ако желаете да изработим нещо специално за Вас, можете да ни пишете през формата за КОНТАКТ, да ни изпратите имейл или да ни позвъните на посочените телефони.