Аксел Роуз дебютира с AC/DC в Лисабон | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

ROCK OR BUST TOUR
Аксел Роуз дебютира с AC/DC в Лисабон
Дебютът на Аксел Роуз като заместник на Браян Джонсън на сцената в Лисабон премина триумфално и Rolling Stone го нарече „хитът на концертните турнета това лято“

09 Май 2016 10:25
0

принтирай

|

текст

Аксел Роуз направи своя триумфален дебют като нов фронтмен на AC/DC в първия концерт от европейското турне на легендарната група в Лисабон – съобщава Sun.

Солистът на Guns ‘N Roses  се качи на сцената с австралийската банда като заместник в Браян Джонсън за тяхното турне Rock or Bust tour. Оригиналният фронтмен получи лекарска забрана да концертира под заплаха от пълон оглушаване.

Преди началото на турнето Браян написа в специално свое изявление: „Нашите фенове заслужават моите изпълнения да са на най-високо вино и ако поради някаква причина аз не мога да им дам това нито, аз няма да ги разочаровам или да преча на другите членове на AC/DC за го постигнат.”

 

 

Замяната на 68-годишния Браян с 54-годишния Аксел принуди доста фенове на  AC/DC  да си върнат билетите и да си поискат парите обратно.

Но изпълнението на Аксел в Лисабон наистина беше сензационно и той демонстрира страхотно ниво дори при такива класически хитове на групата като Sin City и Hells Bells, като убеди дори най-скептичните фенове в своя талант и  потенциал. 

 

 

Аксел Роуз отново излезе на сцената в своето кресло заради счупения крак. Така той пя и на Coachella, като тогава обясни на феновете: „Ето какво се случва, когато се опитваш да правиш нещо, което не си правил почти 23 години“.

Въпреки че бе принуден да седи през цялото време и бе можеше да използва най-завладяващото си оръжие – движението по сцената, списание Rolling Stone коментира, че концертът в Лисабон ще се превърне „в един от хитовете на концертните турнета това лято“.

Един фен написа след концерта в Twitter:

Без съмнение Аксел Роуз забива яко..
 

No doubts now: @axlrose is nailing it. #RockOrBust #acdc pic.twitter.com/SeNOX11OCJ
— Kevin Raub (@RaubontheRoad) May 7, 2016

Друг коментира: „Изпълненията на Аксел като фронтмен на ACDC изобщо не бяха катастрофа, както се страхувах. Приятно съм изненадан!“

 

 

–––-

Дори счупеният крак не можа да попречи на Аксел да изпипа в детайли хитовете на групата, макар и прикован през цялото време на музикалния трон, който му бе предоставен от Дейв Грол. Фронтменът го използваше по време на турнето на Foo Fighters миналата година, когато той също бе със счупен крак.  

 

 

Аксел започна 120 минутното шоу с High Voltage, Hells Bells, Sin City и Highway to Hell. Преди концерта той сподели: „Да, признавам, за мен това е наистина предизвикателство. Но ще се раздават докрай за феновете и заради другите музиканта от бандата. Гаранция!