Филмът на Уди Алън с Кристен Стюарт

1
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

Café Society, ситуиран в Холивуд през 30-те години, открива 69-ия кинофестивал в Кан

Джеси Айзенбърг („Социална мрежа“, „Зрителна измама“) не е ново име за филмите на Уди Алън – той вече се е снимал в неговия „На Рим, с любов“, но тук му партнира Кристен Стюарт, с която играха заедно и в миналогодишната екшън комедия „Ултра напушен агент“.

Café Society, в който участват още Стив Карел, Блейк Лайвли, Паркър Поузи, Кори Стол, открива 69-ия кинофестивал в Кан на 11 май. Действието се развива в Холивуд през 30-те години на ХХ век.

Звездата от „Здрач“ изглежда е новата любимка на 80-годишния режисьор, който през последните години засне няколко филма с Ема Стоун и Скарлет Йохансон, а в предстоящия си тв сериал ангажира… Майли Сайръс.

Кристен беше подложена на унищожителни критики за изпълнението си като тийнейджърката Бела Суон, която се влюбва във вампир и го следва във вечния живот.

След четирите филма от сагата „Здрач“ (2008-2012) и скандала около раздялата с партньора й там Робърт Патинсън, тя се опита да възстанови репутацията си, но успя едва наскоро с „Облаците на Силс Мария“ (2014), за който беше удостоена с френската кинонаграда „Сезар“.