Венелин Петков заживя с Николета Маданска :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: google, колаж

Една от най-пресните двойки в телевизионния ефир – Венелин Петков и Николета Маданска, вече вият любовно гнезденце, пише „Всеки ден“. Двамата новинари се радват на пламенна любов, а наскоро Петков дори тържествено връчил ключовете от дома си на Николета, макар че е с нея само от броени месеци.

 

Оправната блондинка типично в женски стил не чакала да прекрачи прага и веднага се нагърбила да преобрази напълно апартамента на половинката си. По думите й, „му липсвали уют и топлота“. Влюбеният Венелин нямал нищо против и се доверил изцяло на вкуса на Маданска за нови плочки в банята, кухненско обзавеждане и най-вече спалня.

 

„В дома на Венелин Петков тече усилен ремонт. Майстори влизат и излизат по цял ден. Бучи се, тропа се, бръмчи се, бормашини влудяват съседите. Маданска пък обикаля като кралица и само дава нареждания и търси кусури. Голям цирк!“, коментираха пред „Всеки ден“ колеги на влюбената двойка. Те разказват още, че журналистката на няколко пъти връщала поръчаното обзавеждане заради „малко по-тъмен от искания нюанс“ и буквално правела диви и щастливи наетите майстори. „Стъжни им живота. То не са крясъци, нареждане, претенции. И по телефона се разправят по цял ден. Как издържат тия момчета, не е ясно“, шушукат в нюзрума.

 

Клюката мълви, че откакто е грабнала сърцето на шефа си, Николета ударно е вдигнала самочувствието си и влудява цялото си обкръжение. Високомерното й поведение обаче не правело никакво впечатление на Петков, който само гледал половинката си в устата, готов да изпълнява всичките й прищевки. Той открай време си падал по властни и пробивни мадами, така че стилът на Николета, който би отблъснал повечето нормални мъже, на него му действал почти като афродизиак.

 

Както „Всеки ден“ първи писа, Венелин Петков хвърлил око на кокетната си колежка още от мига, в който се появила в Би Ти Ви. Невинната им свалка течеше в продължение на месеци, което изправи на нокти целия му екип. Девойката веднага получила повече облаги от останалите си колеги и бързо вдигнала кофата до небето. Едва преди няколко месеца обаче влюбените гълъбчета се престрашиха официално да обявят връзката си и започнаха открито да я демонстрират.

 

От цялата тази любов, витаеща между редакционните стени, най-много пострадала Гена Трайкова. Журналистката имаше бурна връзка с Петков, която обаче приключи трагично. Чисто професионално тя продължава да бъде дясната му ръка и запознати твърдят, че треперела от ужас да не изгуби позициите си, откакто разбрала, че Венелин живее с блондинка №2 в списъка си с колежки любовници.