Фаталният петък 13 ще даде надежда за Надежда

2
93
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Фаталният петък 13 ще даде Надежда за Надежда. В Крайморие ще се състои благотворителен спектакъл в полза на Надежда Огойска. Началният час е 20:00, а в шоуто “Абсурдни времена – СПЕКТАКЪЛЪТ” ще се включат Маргарита Петкова, Добромир Банев, Нона Йотова и Петър Антонов. Специално участие в благотворителната вечер ще вземе Ирина Флорин.

Събраните средства от продажбата на стихосбирката “Абсурдни времена –   СПЕКТАКЪЛЪТ!” – 13 лв.; куверт за събитието – 10 лв.; албума “Копринена жена” на Ирина Флорин – 10 лв.;  ще бъдат дарени за  “Живот за Надежда!” Стихосбирката и музикалният албум ще бъдат с автографи на артистите.

Надежда Огойска е дъщеря на голямата българска поетеса Маргарита Петкова. 35-годишната българка има две деца и мечти за бъдещето им. Младата жена от две години се бори с рака. До момента е преминала няколко операции и 3 курса на химиотерапия. Въпреки лечението, специалистите са открили метастази в черния й дроб и в белите й дробове.

Надежда за Надежда има. Предлагат й лечение в Истанбул на стойност 78 000 британски лири, от които тя вече е събрала приблизително две трети. Все още обаче тя се нуждае от подкрепа, за да може да получи необходимото лечение и шанс да види децата си как растат. Възможностите да помогнете на Надежда са няколко:

– Чрез платформата за набиране на дарения във “Facebook”; – Чрез GoFundMe; – Като дарите или закупите вещ от Благотворителния базар; – PayPal: [email protected] – Превод по сметка: IBAN BG77STSA93000021658416, BIC STSABGSF, Титуляр: Христина Огойска, в полза на Надежда Огойска.