Еротичното мъжко бельо – какво мислят жените

2
Добави коментар
queerwear
queerwear

Какво харесват жените в еротичното мъжко бельо?

 

Мъжкото бельо с еротични елементи, когато бъде избрано с вкус може да събуди неочаквани женски фантазии. Редица изследвания показват, че дамите определят мъжете с боксерки за най-сексапилни. Тук визираме боксерки, които плътно прилепват по мъжкото тяло, очертавайки дупето и краката, и завършват с широк ластик в горната си част. Оказва се, че нежният пол не се интересуват от цвета на мъжкото бельо, по-важното е бельото да подчертава формите на тялото. Със сигурност, обаче, мъжете няма да сгрешат, ако изберат мъжки боксерки с предизвикателна тигрова щампа или с кожени орнаменти.

Няма как да не обърнем внимание и на мъжките прашки, определяни от повечето магазини за еротично бельо като най-продавания модел. Истината е, че една голяма част от дамите биха останали озадачени от подобен избор на мъжко бельо и дори не го определят като привлекателен вариант. Все пак има и дами, които безспорно ще се впечатлят от мъжки еротични прашки, особено ако те са направени от популярните напоследък мрежести материи или от дантела.

Категорично дамите са придирчиви към мъжките слипове и свободните боксерки от типа шорти. Това са моделите, в които не се открива нищо еротично и привлекателно. Освен тях, ако господата искат да съблазнят някоя жена, то не бива да обличат и бели памучни потници под основната дреха. Също така трябва да се избягва анти еротичната комбинация, която може да срине всякакъв женски ентусиазъм, а именно прашки, потник и дълги мъжки чорапи.

Напоследък впечатление прави и мъжкото еротично бельо, в което са вплетени и връзки като аксесоар. Те могат да са разположени на различни места, но най-вече жените оценяват високо ластичните боксерки, при които по продължение на крака има спуснати връзки на зигзаг, с което се разкрива не малка част от мъжкото бедро. Всъщност всеки модел бельо, който подчертава мъжките форми и носи загадъчен елемент в себе си, винаги ще бъде на мода и ще се предпочита от дамите.