По време на сън можете да станете богати ВИЖТЕ КАК

1
Добави коментар

По време на сън можете да станете богати. Тази част от денонощието е изключително важна за нашето благосъстояние и цялостното състояние на организма. Така нашумелите легла и спални с повдигащи матраци, всъщност, ни правят изключително лоша услуга.

Оказва се, че според Фън Шуй под леглото не трябва да поставяме нищо. Там пространството трябва да е почистено и да няма никакъв хаос, тъй като това се отразява на съня ни и енергичността след събуждане.

Ето защо, спестяването на пространство чрез леглата- шкафове, е един вреден навик, който може да ни струва качественото наспиване и безпаричието. Ако под кревата ви има натрупани дрехи, предмети и прах, то неизменно ще се събуждате с главоболие, а портмонето ви ще е празно.

Според съветите на Фън Шуй обаче, можете да поставите едно- единствено нещо- кутия за пари и скъпоценности, които ще влияят на подсъзнанието ви и ще го насочат към материално изобилие. В този вълшебен атрибут можете да поставите ценни предмети, картинки от места, които искате да посетите, списък с неща, които искате да постигнете.

По време на сън вие ще „черпите“ от тази магическа енергия и ще се събуждате отпочинали и хармонични, а материалните придобивки изведнъж ще започнат да идват при вас по най- неочакван начин.