Модерни блузи за пролет лято 2016

19
Добави коментар
efrea
efrea

Предстои да разгледаме какви са тенденциите при блузите през сезон пролет/лято 2016. Но освен това този път Ефреа ще ти покаже коя е най-правилната за теб блуза и как по най-добрият начин да я съчетаваш, така че да изглеждаш винаги перфектно. 

Тенденциите при блузите са колкото разнообразни, толкова и класически и напълно в симбиоза с всичко останало, което се случва през този моден сезон.

Когато обаче се запознаеш с тенденциите трябва да си наясно кое ще ти седи добре и кое не, а това зависи най-вече от структурата на твоето тяло. Ефреа ще ти разкрие някои трикове, с които ще се чувстваш винаги стилна, привлекателна и модерна. 

Блузата е дрехата, която присъства в гардероба на всяка жена. Това е дрехата, която се вписва чудесно, както в ежедневния, вечерния или аутфита на работещата жена. Освен това блузите и топовете перфектно се съчетават с поли, панталони, къси панталонки или дънки. Достатъчно е просто да избереш правилните за теб блуза или топ. 

И така, нека разгледаме тенденциите при блузите и топовете през пролетно/летния сезон и обърнем внимание на това, което ще е най-подходящо за теб.

Блузи с голи рамене – безспорен хит през този сезон не само при блузите, но и при роклите, освен това една от най-сексапилните части в женското тяло са именно раменете.

Но не всеки може да си позволи да носи блузи с голи рамене.

– Ако си с голям ханш и тесни рамене трябва да привлечеш вниманието към горната част на тялото си. Блузите с голи рамене в този случай са перфектният избор за теб, защото те визуално разширяват раменете.

 – Ако имаш широки рамене и торс и като цяло си по-пълна в горната част на тялото, то тогава трябва да отклониш вниманието именно от тази област. В този случай тези блузи само биха придали допълнителен обем в тази част на тялото.

Ефреа ти предлага страхотни предложения с голи рамене, с които не само ще бъдеш модерна, но и ще подчертаеш красивите си рамене, с което ще изглеждаш още по-секси.

 

Ако искаш да си в крак с последните модни тенденции просто трябва да посетиш нашият онлайн магазин efrea.com и да избереш твоята блуза с голи рамене.

Ризите категорично са окупирали пролетно/летния сезон. Това е дрехата, която винаги е идеален избор както за офиса, така и за ежедневието или за по-официален повод. А освен това дизайнерите ни предлагат голям избор от наистина интересни ризи.

Ето каква риза да избереш според структурата на твоето тяло: 

– Ако си по-пълна в горната част избягвай напълно прилепналите ризи, те само ще подчертаят  и привлекат вниманието към тази проблемна зона. Разбира се има достатъчно богат избор от по-свободни ризи. Важно е да се отбележи, че това не означава, че трябва да се насочиш към по-голям размер,  който би ти придал допълнителен обем. Просто насочи вниманието си върху по-свободните модели ризи, с дължина, достатъчна да прикрие ханша. 

– Ако само ханшът ти е широк, то тогава избери риза, която да прикрие само малка част от бедрата ти. Твоето предимство е талията, затова не се притеснявай да носиш по-вталени ризи. 

Ето няколко предложение от Ефреа с ръкав и без ръкав. Не само актуални модели, но и изключително интересни и различни, с които ще се чувстваш и ще бъдеш много стилна.

 

Световните модни дизайнери през този сезон са решили да обърнат по-сериозно внимание на ръкавите. Дължината е различна – от топ без ръкави, до дълги и разкроени ръкави. 

– Ако ханшът ти е по-изразен, а раменете по-тесни  чудесен избор за теб е блуза с разкроени или буфан ръкави. По този начин отново ще придадеш обем в горната част на тялото и ще постигнеш балансирана фигура. Ако навиеш просто ръкавите си ще постигнеш отново този ефект.

 – Горната част на тялото ти е по-голяма – това означава, че бюстът ти е твоето предимство. В този случай топ без презрамки е правилният избор – с него ще отклониш вниманието от проблемната си талия и ще го насочиш към бюста, но по съвсем деликатен и премерен начин.

Блузи с различни по дължина и форма ръкави ще откриеш само в efrea.com.  

  efrea.com – Блуза от шифон с цветен принт Level                          efrea.com – Дамска блуза с дантелени ръкави Muza

   efrea.com – Дамска блуза с фигурален принт Riva                             efrea.com – Черна  блуза с цип и къси ръкави Jerssy

Бъди различна, модерна и стилна с предложенията на Ефреа.

   efrea.com -Дамска блуза с принт Fantine                                             efrea.com – Дамска блуза Chloe

Асиметричните блузи и топове са истински хит. Асиметрията може да бъде както в долната част, така и в горната. Диагоналите като цяло винаги са добър вариант, защото те създават впечатления за извивки, дори, когато те липсват. Блуза или топ с едно рамо са много добър избор ако нямаш добре изразена талия. Разбира се правият и по-свободен силует е най-подходящ.

Ефреа ти предлага уникални, но и актуални асиметрични блузи, с които ще прикриеш недостатъците си, но и ще се чувстваш много стилна и свободна в своите движения.  

  efrea.com – Tуника на пъстри цветя Cloudin                                      efrea.com – Дамски топ с принт Slava

Декорациите са сред топ тенденциите през сезон пролет/лято 2016. Бродерии, волани, панделки и каквото още се сетите – всичко е добре дошло. Декорациите освен, че са много актуални и са и много добър вариант за визуално постигане на определени ефекти свързани с твоята фигура. Като най-добра работа вършат ако раменете са ти по-тесни – заложи на блуза или топ с декорации върху ръкавите или деколтето и ще постигнеш страхотна симетрия.

– Ако си с по-широки рамене избягвай декорациите в тази зона, както и по-обемните бижута. 

В efrea.com ще откриеш страхотни предложения. Искаш да бъдеш елегантна – то тогава заложи на топ Lines, ако пък предпочиташ по-неангажиращите блузки с туника Gerdaще разбереш какво е предимството на по-свободните модели. 

  efrea.com – Дамски топ в екрю и червено Lines                                   efrea.com – Бяла дамска туника с вързанки Gerda

Материите. Като всичко останалото и материите са много разнообразни. Кожа, коприна, шифон, плетива и разбира се дантела. Но въпреки големият избор от тъкани, основното решение трябва да е съгласувано със структурата на тялото ти.

– Широки ханш и рамене – по-добре избягвай лъскавите материи като коприна, сатен, ликра и шифон. Тези материи само ще привлекат вниманието към проблемните зони. Но пък памукът и вискозата за много добър избор.

– Широк ханш, но тесни рамене – тежките материи като кожа и вълна са добър вариант за блуза или топ за твоята структура.

През лятото Ефреа ти предлага страхотни пъстри блузки от различни материи, сред които със сигурност ще откриеш и най-подходящата за теб.

   efrea.com – Дамска блуза с гръцко деколте Tory                             efrea.com – Дамска блуза на райета Nicole

Цветовете. През този сезон, разбира се, свежите и ярки нюанси са завзели модния свят. Ето няколко съвета към кои цветове да се ориентираш и кои да избягваш, когато избираш следващата си блуза или топ.

– Твоята проблемна зона е в горната част на тялото и ханша – освен класическият черен цвят  можеш да заложиш на кафявото, зеленото, тъмнолилавото и сивото. Не забравяй ако решиш да заложиш на блуза с по-ярък цвят, панталонът или полата ти да бъдат в тъмната гама.

– Имаш широки бедра, то тогава избирай блузи в по-тъмни цветове, поне в тази проблемна зона.

В efrea.com ще откриеш наистина елегантни предложения, с които ще подчертаеш своята женственост.

  efrea.com – Черна блуза с дантелени ръкави Muza                           efrea.com – Черна дамска блуза Margarett

Ако си с перфектно изваяно тяло по-добре избягвай туниките и широките дрехи – те само биха прикрили красотата на извивките ти. Но разбира се ако това е твоят стил се довери на него. Ефреа винаги е твърдяла и ще продължава да твърди, че личният комфорт и собствен стил са разковничето за добър външен вид. А със своите съвети добрата фея цели само да ти помогне да откриеш себе си и своята лична визия.

Всяка жена има в гардероба си блузи и топове и въпреки това изграждането на цялостен аутфит се оказва не толкова лесна задача. Разбери кои са предимствата на твоето тяло и ги подчертай, защото всяка структура има свои преимущества и недостатъци, но знаеш ли как да съчетаваш дрехите си плюсовете ще изпъкнат много повече в сравнение с минусите.  

За още модни съвети следи нашият блог.