Евтина gps навигация за камионGPS навигация, GPS навигация за камион и кола, Видеорегистратор, GPS проследяване, Таблети от…

1
Добави коментар

ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Евтина gps навигация за камион
11:32, 18 Май 2016 видяна 45 пъти

1
2
3
4
5

5,00 / 5
(1 гласа)

Вие не сте гласували за тази новина

На вашето внимание можем да ви предложим евтина gps навигация за камион, а именно MEDIATEK EXTREME 5. Моделът се характеризира с висококачествен 5 инчов дисплей с висока резолюция 800×480, Мощен процесор 800mhz, Вградена памет 4GB  с навигационен софтуер с карти на България и Европа – последна актуализация,  Меню и гласова навигация на български език. Професионална опция за камион с възможност за въвеждане параметрите на камиона: дължина, височина, тонаж, брой оси и други. Имате възможност да избирате платени и неплатени пътища, паркинги , бензиностанции, предупреждава за полицейски камери и постове и много други екстри.

Като допълниение на всичко това, моделът Extreme 5 може да се похвали с много други екстри. Освен да се използва за навигация, Extreme 5 има възможност да слушате музика, да гледате видео файлове, да разглеждате снимки, фунция ФМ ТРАНСМИТЕР, даваща възможност да прехвърлите звукът от апарата в колоните на своя автомобил.

В комплекта можете да откриете стойка за закрепяне на стъклото, зарядно за 12V/24V, USB кабел за връзка с компютър, кратко ръководство и гаранционна карта.

Можете да разгледате и други модели GPS навигация за камион.

 

Добави в Svejo

« Обратно към блога