Изработка на уеб сайт

2
Добави коментар
w3bs1t3
w3bs1t3

Уеб разработки

Уеб Нет България ООД предлага голям брой уеб услуги, които можете да видите в страницата “Услуги”. Ако искате да поръчате изработка на уеб сайт или да промените и подобрите този, с който вече разполагате; ако искате да представите на Интернет аудиториите Вашия бизнес по един иновативен и професионален начин то ние сме хората, които ще Ви помогнат. Всички наши услуги са с гарантирано качество и освен това са на най-добрите цени. Изберете нас и няма да съжалявате! Ние гарантираме качеството на уеб услугите си с многобройните успешно реализирани проекти, част от които можете да видите в нашето портфолио.

Web design

Добре дошли в Уеб Нет България ООД! Искате ли да популяризирате сайта си в Интернет? Искате ли Вашия уеб сайт да бъде едно истинско произведение на изкуството? Ако отговорите на тези въпроси са ДА то това е правилното място за Вас! Ние предлагаме професионални услуги за изработка на сайт и онлайн магазин за Вашата фирма, както и лични блогове. Услугите ни са съобразени изцяло с желанията и целите на клиентите, а главния аспект от нашата практика е да удовлетворим дори и най-капризните изисквания към web design, функционалност и съдържание. Изберете нас и няма да съжалявате за направения избор!

SEO услуги

За да увеличите броя посещения от страна на потребителите към своя сайт е нужно той да бъде видим за Интернет аудиторията. SEO оптимизацията е процеса, който прави Вашия уеб сайт видим, като го класира в челните позиции на търсещите машини / търсачките.  По този начин, хората търсещи целенасочено услуги или продукти от Вашата сфера на развитие ще попаднат във Вашия уеб сайт и именно така Вие ще спечелите много нови клиенти. В Web-SiteBg предлагаме професионални услуги за оптимизация на сайтове и провеждане на Интернет маркетингови кампании за популяризиране на бизнеса в Интернет.

Консултации

Уеб Нет България ООД Ви предлага консултации, които са изцяло свързани и насочени към Вашето по-добро представяне в Интернет. Провеждането на консултации е подходящо за хора, които искат да знаят как да представят бизнеса си в Интернет и да изградят ясна представа за възможностите, които предлага мрежата. Предлаганите консултации имат за цел да обяснят подробно процеса на изработка на сайт, необходимостта от SEO оптимизация и провеждането на Интернет маркетингови кампании, както и каква е същността на популяризирането на Вашия фирмен уеб сайт в Интернет. По време на консултациите ще получите представа за всичко необходимо и свързано с Вашия уеб сайт, както и какви са различните възможности за Вашето развитие в Интернет.

SEO анализи

Уеб Нет България ООД предлага услуги за анализи на уеб сайтове, за да получите ясна представа и точна информация относно възможностите за Вашето развитие в Интернет. СЕО анализ или одит е услуга, която има за цел да осигури подробна информация относно:

– вътрешната структура на даден уеб сайт, неговото съдържание, навигация и налични вътрешни проблеми

– анализ на конкуренцията във Вашата ниша и определяне на най-търсените от потребителите ключови думи и фрази

– определяне на текущите позиции на Вашия сайт

– оценка на количеството и качеството на входящите връзки за Вашия сайт

– изготване на стратегия за оптимизация на Вашия Интернет сайт

Социални медии

Днес, социалните медии разполагат с милиарди потребители. Над 2 милиона потребители на територията на България използват социални медии и мрежи. Сред тези 2 милиона са жени, мъже, деца (над 13 годинини). Те имат своите хобита, интереси и нужди. Вашият бизнес има нужда да достигне до тях и те да се възползват от услугите Ви. За това, не е достатъчно просто да имате страница, профил или група във Фейсбук или Google+. Трябва да знаете как да я контролирате и да се възползвате максимално от ресурсите, които Ви предлага мрежата. Трябва да сте наясно по какъв начин функционира мрежата и кога, и как тя работи за Вас. Ние Ви предлагаме нашите услуги за провеждане на маркетингови кампании на Вашия сайт във Фейсбук и други медии, за да спечелите много нови посетители и потенциални клиенти.

Интернет маркетинг

Интернет маркетинга е най-добрата възможност за всеки човек да популяризира своя бизнес и услугите си в широката мрежа. Именно там все повече и повече хора търсят целенасочено услуги и продукти, като броят на Интернет потребителите нараства с всеки изминал час. За да развивате успешно бизнеса си и да презентирате услугите или продуктите, които предлагате в Интернет Ви е необходима правилната маркетингова стратегия. В Уеб Нет България ООД ще Ви осигурим всичко необходимо, за да популяризираме Вашия бизнес в мрежата. Ние предлагаме:

Изработка на сайт за Вашата фирма – изграждане на правилно структуриран уеб сайт с уникален дизайн.

SEO (Search Engine Optimization) – Оптимизация на сайтове с цел класирането им на челни позиции в google и други търсачки.

SEM (Search Engine Marketing) – Процес, който прави един сайт видим за потребителите, като за целта се използва платена реклама(adwords), банер реклама и други.

SMO (Social Media Optimization) – Популяризиране на сайт в социалните мрежи, като facebook, google+, twitter и други с цел генериране на трафик към сайта.

ORM (Online Reputation Management) – Управлението на онлайн съдържанието е от изключително голяма важност за всеки човек. В Web-SiteBg предлагаме професионални услуги за управление на онлайн репутацията.