Дамски парфюм Yves Saint Laurent Manifesto

1
Добави коментар
Myscentbg
Myscentbg

Дамски парфюм Yves Saint Laurent Manifesto

Manifesto – една от поредните серии от аромати дело на френската модна и парфюмерийна корпорация Yves Saint Laurent. Базовото ухание – Manifesto е представено на пазара през лятото на 2012г. Презентацията на компанията гласи, че това благоухание е предназначено за спонтанната жена, която притежава свободен дух и смелост. Дамата, която поставя аромата върху себе си заявява че е страстна и пълна с емоции. Тя търси своя партньор, който да отговори на нейните желания за спонтанност и емоционалност. Манифест за женственост принадлежащ към цветно – ориенталската категория аромати.  Разработката на аромата е дело на Ан Флипо и Лос Донг. Уханието е изградено около свежите зелени нотките на бергамонт и касис, добавени са жасмин и момина сълза, а накрая се усеща кедър и сандалово дърво.

Отличителното при всички аромати от серията Manifesto е бутилката. Уханието се помещава в изтънчена опаковка, наподобяваща чувствен женски силует и стъкло с цвят на аметист.

Рекламно лице на цялата серия Manifesto е американската актриса Джесика Частейн. Има номинации за множество престижни награди като Оскар, БАФТА, номинирана и печелила е няколко пъти призове Златен глобус, Сателит и Сатурн. За своето участие в рекламата на Manifesto Джесика Частейн казва, че марката я вдъхновява, ангажира я с ценностите, които изповядва, а Manifesto е именно ароматът, който е емблема на всичко това.

Серията Manifesto включва още три аромата:

Manifesto l’Elixir – това е следващото ухание, който Yves Saint Laurent предлага на пазара през есента на 2013г. – само година след появата на класическия аромат. Рекламната кампания е заснета от британския фотограф Макс Вадукул, а образът, в който влиза актрисата Джесика Частейн е фаталната жена. Парфюмът е презентиран като „истинската алхимия на ослепителната чувствителност“. Уханието се предлага в 30, 50 и 90 мл. разфасовки.

През 2014г. е представен парфюмът Manifesto L’Eclat, тоалетна вода с искрящо, сияйно и свежо излъчване. Разработвайки аромата, парфюмеристите Ан Флипо и Лос Донг – разработили и оригиналното ухание, вплитат в L’Eclat нова композиция със зелена, свежа аура. Благоуханието говори, че жената, която го носи има подчертано чувството за стил и женственост. Manifesto L’Eclat може да се закупи във флакони от 30, 50 и 90 мл.

 

Manifesto Le Parfum – съвсем нов аромат, наредил се сред Manifesto отрочетата през 2015г. Първата отличителна разлика в сравнение с предшествениците е флаконът издържан в златисти цветове. Базирайки се на предишните ухания и по – точно на L’Eclat, Manifesto Le Parfum има по – концентриран, по – топъл и дълбок цялостен аромат. Manifesto Le Parfum се предлага само в две разновидности – 30 и 50мл.

 

Posted by
Svetlin Simeonov