Мария и Магдалена Филатови – Maria Magdalena Filatovi.

1
Добави коментар

Близначките Филатови в трио с Борис Дали

Мария и Магдалена Филатови усилено работят по записите на нови песни. “Мислим в най-скоро време да зарадваме нашите почитатели с нов фолклорен албум”, това споделиха двете близначки пред Планета ТВ.

Те разкриха, че в него ще присъстват както авторски песни на фолклорна основа, така и популярни, и неизвестни народни мелодии. “Ще включим песни от различни фолклорни области, даже вече сме записали голяма част от тях”, издадоха певиците.

В навечерието на Гергьовден Мария и Магдалена Филатови представиха в ефира на телевизия “Планета Фолк” две нови видеоверсии. Едната от тях е красивата песен от Пиринска Македония – “Йоване, мили сине/ Що си ми, сине”, която изпълнителките изпълняват на типичния за този край двуглас.
Другата нова мелодия, с която те участваха в празничната фолклорна програма “Пролет в Приказките” е трио с Борис Дали. Тя е озаглавена “Руси коси имаш, моме” и е втори съвместен проект на Мария и Магдалена Филатови с един от най-обичаните изпълнители на “Пайнер”.

“Това е сръбска народна песен, която е изключително популярна и се изпълнява от много изпълнители. Нашата версия е по-различна и се надяваме да се хареса на почитателите на народната музика”, споделиха за проекта двете певици.

 

Онлайн реклама и интернет маркетинг