Ивана – Ivana

1
Добави коментар

Ивана разкри в интервю за Signal.bg, че работи по новия си музикален албум, който ще бъде факт скоро. Мегазвездата на телевизия „Планета“ сподели пред водещата Емилия Стоянова, че е възможно отдавна очакваният от феновете й албум да излезе до края на 2014-та.

„За първи път казвам сега, че в момента с „Пайнер“ се опитваме да успеем може би до средата на декември да изкараме един проект, който няма да съдържа само нови неща, ще има и малко по-стари, но още не ми е ясно как точно ще го направим – дали ще бъде CD с DVD, още го обмисляме“ – казва тя и допълва още:

„Аз съм човек, който прави нещата малко в последния момент, така че пак ще успеем. Ако пък не се получи, какво толкова, ще го издадем 2015-та година. Човек трябва да гледа малко по-различно на живота вече и да си казва, че има много по-хубави и по-важни неща, а те се случват всеки един миг от днешния ден. Така си живея в последните години и ми е доста по-хубаво, отколкото да анализирам и да си блъскам мозъка защо не става това или онова. Просто не е времето! Не е това време, значи ще стане по друго или пък, ако не стане, значи е било по-добре за мен“.

Ивана издаде, че за предстоящия концерт на телевизия „Планета“ има желание да представи актуалния си сингъл „Ех, любов“, който е в дует с Васил Иванов, както и микс от няколко песни: „Първата песен ще е тази, защото искам да има нещо ново. И както обикновено, така го правя от много години насам, един семпъл микс от една до три песни, за да припомня все пак, специално в този случай – на 13-тия рожден ден на телевизия „Планета“, че аз съм 15 години на сцената и те съвпадат с този период. Ще изпея тези песни, които смятам, че ще създадат едно много нежно чувство за хубавите неща и за хубавите песни, които тогава правехме“ – подчерта хитовата певица.