Преслава – Preslava.

1
Добави коментар

Преслава: Три години „Ако утре ме губиш“ чакаше своя текст

Преслава сподели в телевизионен ефир, че е изключително щастлива от добрия прием на баладата „Ако утре ме губиш“. Тя спази обещанието си и засне клип към лиричното парче, който скоро ще бъде презентиран.

„Баладата „Ако утре ме губиш“ постигна такъв успех, че просто нямаше вариант да не бъде заснета. Обещах на всички почитатели. Тази балада я имам от три години и най-накрая получи своя текст, който най-много й пасва, но всъщност не е написана за някой конкретно. Може би наистина е трябвало да стои толкова дълго в пространството, имаше много текстове към нея. Тя е много специфична като музика и като цяло настроението, което носи. Това е текстът, просто няма друг по-подходящ!“ – обясни тя в „Cool…t“ по btv.

Фолк звездата разкри и с кого ще си партнира в лентата, режисирана от Людмил Иларионов-Люси.

„С един наш приятел – Стоян Дудов се казва. Мислех да се възползвам и от присъствието на приятелката му, защото и тя е много хубава, но в последния момент реших аз да изиграя ролята“ – каза тя.

В личен план Преслава не се чувства ощетена заради отдадеността си на музиката. „Не смятам, че кариерата по някакъв начин ме е ощетила, напротив – смятам, че не съм срещнала подходящия човек. Не ми е било времето досега да създам семейство“ – подчертава хитовата певица.

 

Онлайн реклама и интернет маркетинг