Покер аксесоари – за истинските играчи

1
Добави коментар
Avtora
Avtora

Покер аксесоари – за истинските играчи

от Avtora.com | 15.12.2014 | 11:00

Тези аксесоари ви помагат да превърнете играта в неподправено и автентично удоволствие.

Нека започнем с един въпрос – играете ли покер?

Всъщност, независимо от отговора, никой не може да отрече влиянието на тази динамична игра с карти и нейното обаяние, което ни навява мисли за мрачни каубои, гледащи се навъсено над тестето в някои задимен бар в Дивия Запад.

Истината е, че покерът е адски интересна и разпространена игра, която в никакъв случай не трябва да се свързва само с невъзможно високи залози, съмнителни заведения и насилие. Като всяка игра с карти, покерът е у дома си навсякъде – вкъщи, в кварталната кръчма, с колеги в офиса или на редовната сбирка на група приятели всяка сряда вечер.

Високите залози не са задължителни, защото най-важна е тръпката и емоцията от играта.

Това, което обаче ви трябва, ако искате да бъдете по-автентични в играта на покер, са различните аксесоари, които създават атмосфера и правят играта по-интересна и колоритна. Спокойно, имаме точно каквото ви трябва (цена от 9,90 лв. до 199 лв.)!

Тези аксесоари са с най-различно предназначение и цена, но общото между тях е, че са задължителни за добрия играч и за хората, които искат да превърнат играта в автентично изживяване.

Така например, ако все още нямате такова, може да се сдобиете с някое от куфарчетата с покер чипове. Всички те са стилни и изработени от алуминий, което ги прави изключително леки. Самите чипове са направени от глинен композит със сърцевина от монета и тежат 13,5 грама. Когато те бъдат хвърлени на масата, звучат по-добре и се усещат значително по-приятно при допир спрямо обикновените пластмасови чипове. Във всеки комплект са включени допълнително две тестета карти (с пластично покритие), пет зарчета и един „Dealer“ бутон.

Ако Texas Hold’em е вашата предпочитана игра, практичната платнена зелена подложка за покер с размери 180х90 е особено подходяща. Тя покрива почти всяка маса и създава приятно усещане за професионален елемент в играта.

Ако смятате, че е време да подмените тестето карти, било то и само за късмет, защо не си вземе от новите пластични карти Copag със син гръб и големи индекси в ъглите? Те са изключително гъвкави и са преминали редица тестове за качество.

Пластичните карти на Copag са направени от специално проектирана пластмаса. Te са над 500 пъти по-издръжливи от обикновените картонени карти. Могат съвсем спокойно да се мокрят. Картите са широко използвани в редица казина, както и по авторитетни турнири.

Картите за покер вървят ръка за ръка с протекторите, които ви дават възможност да ги предпазите и едновременно с това да ги маркирате по един отличителен начин. Предлаганите тук протектори са подходящи за използване при покер игри като Hold’em, Omaha и Stud и служат за предотвратяване на неволно повдигане на твоите карти от други играчи, както и индикира на дилъра, че картите ти не трябва да бъдат разчиствани от масата.

Независимо на кои аксесоари се спрете, задължително ви пожелаваме късмет и приятни мигове и не забравяйте, че като всички други игри, покерът е преди всичко забавление.

Купи аксесоари за покер ТУК

от Avtora.com | 21.04.2015 | 11:00

Ако сте като нас, значи постоянно сте обградени от десетки екрани. Телевизори, компютри, смартфони, дори отскоро часовници и гривни – отвсякъде ни облива меката им бяла радиация. Шегуваме се, разбира
се, екраните отдавна не излъчват радиация. Или пък…

от Avtora.com | 14.04.2015 | 11:00

Заклетите фенове на Apple се разпознават лесно – всичката им техника е от тази компания. Ако имат финансова възможност, говорят по iPhone, браузват на iPad и работят на MacBook. Ако нямат толкова
пачки, инвестират сериозно в лепенки с отхапана ябълка…

от Avtora.com | 07.04.2015 | 11:00

Разбира се, не говорим за изцяло дървена джаджа. Такова нещо е невъзможно, най-малкото по две причини. Първата е, че този материал не е проводник на електричество, а втората – дървото е силно
независимо и не обича да му казвате какво да прави с живота…

от Avtora.com | 06.04.2015 | 10:00

Имаме повод за радост! По всичко личи, че тази година за пръв път от доста време насам ще имаме истинска пролет. Дотолкова бяхме свикнали зимата да прелива директно в дъждовно лято, че не можем да си намерим място от обзелата ни еуфория.

от Avtora.com | 31.03.2015 | 11:00

Отново повдигаме стария спор: телевизия – да или не? Гледате ли с насмешка на нещата, които ни заливат от екрана, или напротив – не можете да откъснете поглед от тях?

от Avtora.com | 30.03.2015 | 10:00

Лошото време все още не иска да си тръгне, поради което често ни спохожда мисълта да си тръгнем ние – към някоя екзотична дестинация, поне за малко. Туристическият сезон още е сравнително далече, но
това не значи, че не трябва да сте подготвени отрано.

от Avtora.com | 27.03.2015 | 23:00

Знаете ли кой използва рутера ви? Да, да, става дума за вашия собствен рутер, позициониран, примерно, в хола ви, откъдето разпространява сигнал по кабел или безжично (wi-fi или т.нар. радио) в
домашната ви мрежа за свързване с интернет. Искате ли да се…

от Avtora.com | 24.03.2015 | 11:00

Понякога дадена марка е толкова силна, че само споменаването й събужда у нас помисли за стил и висока класа. А когато две такива марки се съчетаят в един продукт, комбинацията е разбиваща.

от Avtora.com | 19.03.2015 | 11:00

Всяка компютърна мишка е точно толкова добра, колкото повърхността, върху която е принудена да работи. Ако повърхността е неподходяща, и най-добрият мишок няма да ви помогне.

от Avtora.com | 10.03.2015 | 11:00

Чували ли сте за производителя на автомобили Abarth? Мнозина не са, което е жалко – това е италианска компания с интересна история и не по-малко интересен дизайн на моделите, но практически непозната в България.