Адел представи видеото към сингъла “SEND MY LOVE (TO YOUR NEW LOVER)”

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Адел представи видеото към сингъла “SEND MY LOVE (TO YOUR NEW LOVER)”

Британската гордост Адел представи официалното видео към новия си сингъл от албума „25“ – „Send My Love (To Your New Lover)„. Това се случи на 22-ри май по време на церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди “2016 BILLBOARD MUSIC AWARDS”.

Видеото е режисирано от Patrick Daughters (Feist, Muse, Yeah Yeah Yeahs) и пресъздава идеята за духове в преносен смисъл, които кръжат около Адел и създават внушителни ефекти.

„Духовете в този случай са версии на самите нас, останали някъде в миналото ни„, коментира Patrick, „така че, когато Адел пее за отдалечаване от всички наши призраци, си представям нея в различни нейни версии, на различно място.„

В момента Адел е по средата на европейско турне, което ще продължи до 15-ти юни. Както бе обявено по-рано, изпълнителката  ще е и хедлайнер на тазгодишното издание на “Glastonbury Festival” във Великобритания, който ще се проведе в периода 22-26 юни. На 5-ти юли Адел тръгва на турне в Северна Америка, което стартира от Минеаполис (Минесота) и завършва на 15-ти ноември в Мексико.

Коментари

comments