Бойко за Слави: Колкото аз мога да правя концерти, толкова той ще се справи на политическата сцена

4
Добави коментар
BulFootball
BulFootball

„Не искам да си говоря за Слави Трифонов. Глас народен, глас Божи, като има референдум да се произнасят хората. Пожелавам му успех, да е жив и здрав

Колкото аз мога да правя концерти, толкова Слави Трифнов ще се справи на политическата сцена. Това каза премиерът Бойко Борисов в предаването „Здравей, България” по Нова телевизия.

„Не искам да си говоря за Слави Трифонов. Глас народен, глас Божи, като има референдум да се произнасят хората. Пожелавам му успех, да е жив и здрав. Винаги съм уважавал труда на хората.

Като 20 години прави концерти и има предаване, значи има качества. Оттам нататък, ако иска на политическата сцена да се пребори с нас – добре дошъл.

Колкото аз мога да правя концерти, толкова той ще се справи на политическата сцена”, заяви той.

Във връзка с референдума на шоумена Слави Трифонов и дали го е страх от него премиерът Борисов коментира:

„Глупости, каква популярност има. Той си е добър певец и шоумен. Факт е, че има по 3 часа всеки ден”, каза премиерът и припомни, че ГЕРБ са събирали много подписи и като демократична партия са направили всичко възможно хората да се произнесат по въпросите на референдума.

„Той се занимава всеки ден с мен. Дадени са му 3 часа ефир в национална телевизия. На обед час и половина и вечер. “ На въпрос за кого има предвид президентът, когато говори за популистки хора, които си играят със страховете на хората, той посочи, че не е социолог или анализатор.

„Към днешна дата е важно какво казваме ние със своите колеги от управляващото мнозинство”, уточни премиерът. Той коментира и думите на Лютви Местан, че начинът, по който са подходили към Избирателния кодекс, са като Пламен Орешарски, който ползвал подкрепата на „Атака”.

„Това, което ние сме направили и правим в момента няма кой да го направи повече. Като минавам по моста „Брюксел” си спомням как го заварих – дупка до дупка. Коригирахме политиката в северозапада, ще видите до два-три месеца какво и колко неща ще се направят”, подчерта министър-председателят. „Кой направи дългът? Те го направиха. Кой събори КТБ – те.

С какво са се променили? Бриго Аспарухов, с всички тези от изпълнително бюро – г-жа Нинова нали и тя беше толкова години там. Какво ново ще се случи”, попита риторично премиерът. „Tе трябва да го говорят това. Ние сме направили много неща, за които българите са мечтали”, каза още министър-председателят.

Следете последните новини от Варна, България и света – такива, каквито са! Изпращайте Вашите новини на info (@) rapan (.) bg или на нашата Facebook станица Rapan.BG