Хулио Иглесиас – младши пристигна в София | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Латинозвездата Хулио Иглесиас – младши, пристигна в София ден преди шоуто, което е подготвил за българската публика.

С приповдигнато настроение той беше готов да отговаря на всички въпроси. Разказа, че полетът му до София е бил кратък. Той посочи, че е бил в София миналата година по същото време – на 26 май, когато беше концертът на баща му Хулио Иглесиас.

“Спомням си, че когато миналата година дойдох по това време, бях с баща си за едно голямо шоу в една голяма зала. Това беше първото ми идване в България – прекрасни хора, много приятелски настроени. Шоуто беше много готино и весело. Надявам се и това, което предстои да бъде същото”, разказа той.

За утрешното шоу Хулио обясни, че ще бъде нещо по-различно. Ще бъде друг тип шоу, защото когато е с баща си разликата в концертите е голяма, защото правят различен тип шоу. Утре шоуто ще бъде много по-енергично, по-заредено с енергия и по-весело. Ще бъде повече латино.

 

 

На концерта ще изпълнява собствена музика, както и евъргрийни. Когато бях млад обичах да пиша музика, но напоследък не съм толкова продуктивен. Едно от нещата, които съм написал е парчето със Снуп Дог, но не съм толкова продуктивен, както преди.

Иглесиас направи и едно признание: Вярвайте ми, че след пеенето, футболът е моята страст. От двегодишен съм фен на Реал Мадрид, защото баща ми ги подкрепяше и играеше.

Хулио разказа и че преди шест месеца е видял Стоичков в Маями, и говорили за футбол, като му е било изключително приятно.